My Weekly Diary #20/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week boekten wij een geweldige gezinsvakantie, slaagde ik leuk voor nieuwe jurkjes, en ging ik naar de biiiingoooo. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Het is niet geheel mijn dag vandaag; ik sta bloedchagrijnig op en het is maar goed dat ik een eigen kantoor heb, zullen we maar zeggen. Gedurende de dag trekt de donderwolk boven mijn hoofd wel ietwat weg, maar het is en blijft een draak van een dag.

Als ik op het werk kom is mijn computer versierd. Dat was wel leuk !

Dinsdag

Gelukkig sta ik vandaag beter op dan gisteren, en ik begin de dag vol goede moed met een DGM-lesje Tone on Tuesday. Mijn werkdag op kantoor is er een uit de categorie Prima, en ik heb ’s middags een interessante sessie over feedbackpiramides, circels van invloed, en de Eisenhower-methode.

Zo’n zin in al !

Na het werk rijd ik even langs de boekhandel. We zijn namelijk van plan om als gezinsvakantie naar Dubai te gaan en ik wil me graag wat inlezen.

Woensdag

Mijn part-time dag vandaag start met een rondje hardlopen, en begin van de middag mogen we naar de tandarts voor de halfjaarlijkse controle. Ik krijg daar een naar bericht; mijn glazuur is in vergelijking met de vorige controle behoorlijk verslechterd. Hoe dan ? Ik heb geen last van maagzuur, en heb het laatste half jaar ook geen gekke dingen gedaan. Het enige dat ik veranderd heb, is dat ik ’s ochtends op mijn nuchtere maag water met citroen (1 hele) ben gaan drinken. Zou dat de oorzaak kunnen zijn ?? Ik schrik er echter behoorlijk van, en ga gelijk ’s middags naar de drogist om een aangepaste tandpasta aan te schaffen. Met het glas water met citroen stop ik ook maar.

Mijn karateka.

’s Avonds komt Little Miss C thuis met haar nieuwe karateband : de 4de Kyu “Yonkyu” oftewel : de blauwe band.

Donderdag

Een overzichtelijke werkdag die ik start met een DGM-lesje Gentle Flow Yoga om 06:00 uur. Erna ben ik echter nog zo moe, dat ik besluit een quick power nap te doen voor ik naar mijn werk ga. Het voordeel van ’s ochtends vroeg beginnen ! Mijn werkdag verloopt verder prima, en omdat er geen BootCamp is heb ik een vrije avond. Die benutten we goed door onze tickets naar Dubai te boeken; over 3.905 uren gaan we (ik vind dat minder lang nog klinken dan wanneer ik de dagen vermeld 🙂

Can. Not. Wait.

Vrijdag

Het is kei-hard zweten tijdens de DGM Energizer Workout met foute liedjes, maar tegelijkertijd is het heerlijk. En de douche erna helemaal ! Na het werk vertrek ik naar Amsterdam voor de Sample Sale van LaDress. Ik scoor een fuchsia jurkje model Caroline, een zwart bling-bling jurkje voor feestelijke gelegenheden, en een mooie zijden top. Helemaal leuk!

Mooie decoratie in het World Fashion Centre.

Zaterdag

Ik start de dag met een uurtje hardlopen, en de rest van de dag zit ik, heerlijk lui, snackend en bingo-end. En ik word er nog voor betaald ook, want ik heb 6x bingo met een geldprijs, en 1x prijs (tegoedbon voor de horeca aldaar) in de tombola !

En sowieso zit ik in de goede hoek, want ik krijg echt superattente cadeaus van mijn liefste vriendin. Echt ontroerend hoe ze alles met zorg uitgezocht heeft.

Eén van de lieve cadeaus die ik kreeg, een buitenkussen ! Helemaal mijn smaak met dat zwart-wit, en tja, dat ik wel van een wijntje houd (ook in andere seizoenen), dat moge duidelijk zijn !

Zondag

De wekker staat vroeg want vandaag staan we op de rommelmarkt om oude huisraad en speelgoed te verkopen. We doen goede zaken en met een vette winst gaan we naar huis! ‘s Avonds ploffen we met een afhaalmaaltijd op de bank. Moe maar voldaan.

We hadden een dubbele kraam.

Komende week hoef ik maar 2 dagen te werken, maar de invulling van mijn 5 vrije dagen zal vast geen probleem zijn. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #20/2022

 1. Heerlijk vooruitzicht Dubai:-) En ach dat aapje zo lief. Als ik langs was gekomen had ik het zeker gekocht. (aapjesfan).
  Wat betreft dat water met citroen (of andere zure dranken). Ik kreeg jaren geleden de tip van mijn mondhygiëniste om zoveel mogelijk door een rietje te drinken en als je dan toch iets zuurs eet of drink daarna een paar slokken water te nemen. Zeker niet je tanden gaan poetsen want dan verspreid je het zuur. Misschien heb je er iets aan.
  Fijne week!

  Like

  1. Ahh je bedoelt dat bruine aapje ? Laat die nou niet verkocht zijn … dus als je m echt wilt dan stuur ik ‘m met alle liefde naar je op (pb me jouw prive adres dan even).
   Fijne week, en thanks voor de tip voor wat betreft het rietje ! xx

   Like

 2. Heerlijk naar Dubai, ben ik ook een paar keer geweest en erg van genoten! Ik heb ook een korte week voor de boeg maar niet minder intensief haha we gaan even knallen en dan heerlijk een aantal dagen vrij! Ik denk inderdaad dat citroen de killer is hoor, moet je echt mee oppassen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.