My Weekly Diary #19/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week werkte ik iedere dag, slaagde Little Miss C voor haar karate examen, en vierde ik mijn verjaardag vier-dubbelop. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Ik mag weer naar kantoor na mijn heerlijke weekje Stockholm, en dat valt niet mee … pfff … was het nog maar vorige week ! Maar goed, duty calls en ik verzet aardig wat werk. ’s Avonds ga ik op bezoek bij mijn moeder die vandaag uit het ziekenhuis ontslagen is, en nu in een verpleeghuis verblijft.

Go with the glow.

Dinsdag

Ik was pas om 01:00 uur thuis vannacht, en ik voel me dan ook niet topfit vandaag. Gelukkig leidt mijn werk me goed af, en als ik thuis kom is Mr C zo lief geweest om te koken en kan ik direct aanschuiven aan tafel. Na het eten rommel ik lekker wat in huis en ik ga vroeg naar bed, want morgenochtend moet ik bij uitzondering een paar uurtjes werken.

Penne bolognese alla Mr C … buon appetito

Woensdag

Ik start de dag met een DGM lesje aerobics en na een lekkere douche vertrek ik naar kantoor voor een paar uurtjes, die ik op een later moment mag compenseren omdat ik natuurlijk normaal gesproken op woensdag niet werk.

Iewwww!

Als ik thuis kom lunch ik wat en nadat ik Little Miss C wat geholpen heb met haar huiswerk ga ik in plaats van een uurtje hardlopen lekker even slapen. Ik merk dat ik erg vermoeid ben, en voel me na mijn siësta echt stukken beter. ‘s Avonds krijgt Little Miss C te horen dat ze zaterdag karate examen mag doen en dat schopt mijn plannen voor zaterdag (=mijn verjaardag) aardig in de war. Maar dat geeft niet, ik vind vast een andere leuke invulling voor wat family q-time.

Donderdag

Een okee werkdag vandaag. Aansluitend rijd ik naar Tilburg voor een pre-birthday festijn.

Ik verwen mezelf met mijn guilty pleasure …

Vrijdag

Ik start deze Oudjaarsdag (thuis-)werkdag met een 5km run, nuchter. Ik heb geen moer zin, maar als ik eenmaal bezig ben, ben ik toch blij dat ik gegaan ben.

Na het werk rijden wij naar Haarlem voor een bezoekje aan mijn moeder. Ik neem uiteraard een taartje mee, waar ze enorm van geniet. Bitterzoet. We zijn stipt om 23:58 thuis, en zo komt het dat ik het precies mijn verjaardag zie worden.

Screenshot van mijn phone … happy birthday to me!!

Zaterdag

Mijn topper slaagt voor haar blauwe band!

Een drukke ochtend met bijles en karate-examen van Little Miss C, en een tussen-de-bedrijven-door-hardlooprondje voor mezelf. ‘s Middags vertrekken we naar Domburg waar we eerst heerlijk gaan borrelen op een terras bij een strandtent, en aansluitend uit eten gaan bij een vleesrestaurant. Al met al is het heerlijke verjaardag.

Zondag

En vandaag vertrek ik naar Amsterdam voor een birthday-taartje bij Café Blond Amsterdam, en aansluitend een borrel op het Leidscheplein met mijn lieve Sis.

Café Blond Amsterdam.

Komende week heb ik weer 2 leuke dingen gepland. Zo ga ik met een vriendin lekker bingo-en, en staan we op een rommelmarkt met oude huisraad. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

3 gedachten over “My Weekly Diary #19/2022

  1. Gefeliciteerd nog! Heerlijke drukke week had je zo te lezen. Hoop dat je moeder snel opknapt. Mijn moeder kreeg een CVA en doordat 112 weigerde te komen is de schade groter denken wij (maar dat willen ze natuurlijk niet toegeven). Nu in VUMC en er gaat gezocht worden naar en revalidatieplek. Het wordt prachtig week dus fijne week!

    Like

  2. Mooi weekje Vera en alsnog van harte. Opstarten na je vakantie is altijd even aanpoten. Mail wegwerken en horen wat er allemaal in jouw afwezigheid is gebeurd. Werk ze van de week!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.