My Weekly Diary #14/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week stond ik stil bij het thema “zelfliefde”, was ik al helemaal in Paassferen, en had ik onverwacht een dagje voor mezelf. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Deze gure, kille, natte maandag begint om 06:30 uur met een DGM-lesje Body Flow Yoga, die net als alle lessen deze maand in het teken staat van Jezelf zijn. De challenge deze maand is dan ook gericht op zelfliefde; want, ik citeer : “de enige manier waarop je echt jezelf kan zijn is door van jezelf te houden”. Ik durf wel te stellen dat ik in de loop der jaren echt wel geleerd heb van mezelf te houden, maar wat extra aandacht hiervoor is nooit weg natuurlijk, en daarom ga ik de challenge met dagelijkse opdrachten gewoon aan. Al is het maar om stil te staan bij de groei die ik doorgemaakt heb.

Verder is het een vrij standaard (werk-)dag met weinig uitschieters.

Dinsdag

Een drukke werkdag vandaag … ik verlaat pas om 18:30 uur het kantoor. Gelukkig kan ik bij thuiskomst gelijk aan tafel aanschuiven, en na het eten versieren Little Miss C en ik takken voor Pasen; een leuke traditie die wij jaarlijks samen doen.

Hoe bonter hoe leuker!

Woensdag

Na de Booty workout in de DGM community ga ik samen met Little Miss C een uurtje zwemmen. De rest van de dag verloopt vrij rustig met standaard dingen als huishouden, bloggen, en lekker rommelen. ’s Avonds kijken we Turning Red, de heerlijke nieuwe Disney Pixar.

Workout done!

Donderdag

Luxe broodjes, fruitsalade, scones, … het was allemaal heerlijk.

Ik start de dag met een DGM-lesje Grounding Yoga; een half uurtje dat met name focust op je emotionele lichaam, weer eens iets anders dan anders, en ook zeker iets waar ik normaal gesproken niet aan mee zou doen, maar eigenlijk bevalt het lesje me wel. Na een warme douche ben ik al vroeg klaar en het is dan ook pas 08:00 uur als ik al op mijn werk arriveer. ‘s Middags ben ik uitgenodigd voor een lunch met een collega die met pre-pensioen gaat, en ‘s avonds ga ik naar Bootcamp.

Vrijdag

Vandaag is een goede werkdag, ik zit in een lekkere flow, eigenlijk al de hele week, en ik sluit de werkweek dan ook met een goed gevoel af. ’s Avonds kijk ik, gewapend met tissues, de laatste afleveringen Over Mijn Lijk; het was weer een prachtig seizoen waarin de deelnemers diepe indruk op me gemaakt hebben.

R.I.P. Patrick en Kiki

Zaterdag

Vandaag ga ik met Sis op pad. We bezoeken een huis, en volgen aansluitend een college over respect. ‘s Avonds gaan we uit eten bij een van mijn favoriete restaurantjes van weleer. Het was een enerverend dagje.

Ik at een lekkere geitenkaassalade met breekbrood en smeerseltjes.

Zondag

Vandaag heb ik overdag onverwacht het rijk voor mezelf alleen. Mr C zou de hele dag al afwezig zijn, maar Little Miss C wil ineens spontaan de hele middag naar een vriendin en dat is natuurlijk okee wat mij betreft. Ik begin mijn uurtjes me-time met een lange duurloop en de rest van de tijd lummel ik lekker een beetje aan.

‘s Avonds diamond-paint ik een uurtje of wat onder het genot van een kaarsje, een glas Fat Bastard en wat Baileys fudge luister ik een podcast. Misschien niet heel spannend maar ik houd hier ook van. Een heerlijke afsluiter van de week.

Even tijd voor wat quality-time met mezelf.

Komende week heb ik een vrij drukke werkweek, maar in het weekend ga ik naar het mooiste lentepark ter wereld. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

4 gedachten over “My Weekly Diary #14/2022

  1. Die broodjes zien er heerlijk uit! Vandaag op jacht naar een wastafel en spiegel want er werd verkeerd geleverd vrijdag. Staat hier een pallet voor het complex met 400 kilo!! aan tegels, badkuip etc. voor de deur terwijl we slechts een wastafel, toilet en spiegel bestelden. De transporteur weigerde het retour te nemen en aangezien het vrijdagmiddag 17.00 uur was….wordt vervolgd. Verder weer wat ziekenhuisbezoeken met mijn moeder en met Amy naar de dierenarts. Dat mooiste lentepark moet waarschijnlijk de Keukenhof zijn? Laatste keer geweest toen ik 4 was dus wordt ook weer eens hoog tijd. Fijne week (met mooi weer 🙂

    Like

    1. Succes deze week met je doktersbezoeken, en jeetje wat een toestand voor wat betreft de retourzending. Woon je wel in een beetje veilige buurt (lees: geen risico op jatten dan ?). En ja, ik ga inderdaad naar Keukenhof, voor het eerst in decennia ook 🙂 Fijne week weer xx

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.