Ik ging naar de dm drogist en nam mee …

Toen wij op wintersport gingen, overnachtten we noodgedwongen de eerste nacht in Bregenz. Ons hotel in Ischgl had nog geen kamer beschikbaar, en Bregenz zat volgens Mr C op een strategische plek; net na een belangrijk knooppunt. Of zoiets. Ik weet het niet precies, vond het ook niet zo belangrijk, maar toen bleek dat er in Bregenz een dm drogist zit, en je snapt, daar moest ik heen !

Vandaag laat ik je mijn buit zien, en om het overzichtelijk te houden heb ik het onderverdeeld in de volgende categorieën : gezichtsreiniging en -verzorging, lichaamsverzorging, voetverzorging, bad- en doucheproducten, huishoudelijk, en overig.

Gezichtsreiniging en -verzorging

Balea Beauty Collagen Retinol Serum, 30 ml., EUR 4,95

Alle hoop is op dit serum gevestigd; ik heb momenteel vanwege stress wat scherpere lijntjes, met name rondom mijn mond. Hopelijk werkt dit serum en verzacht het het aangezicht.

Balea Hyaluron Maske, 2x 8 ml., EUR 0,45

Gezichtsmaskers neem ik nooit, dus wie weet wat voor effect dit heeft in mijn strijd tegen de lijntjes in mijn gezicht.

Balea Hydrogelmasker Vanille, EUR 1,95

Van dit sheetmasker met hyaluronzuur heb ik ook hoge verwachtingen.

Balea Micellair water, 400 ml., EUR 2,95

Van de cactus-vijgengeur word ik erg blij, hopelijk van de werking van dit micellair water ook.

Balea Lift Effect Konzentrat, 7 stuks, EUR 1,25

Deze units zouden volgens de verpakking direct effect moeten hebben; ik waag het erop !

Bale Augenpads, 2 stuks, EUR 0,75

Ik heb deze gekocht voor just in case ik een keer wakker word met enorme wallen onder mijn ogen. Niet dat ik dat van plan ben, maar je weet maar nooit natuurlijk …

Balea Sugar & Chia Scrub, 2x 8 ml., EUR 0,95

En nog een maskertje voor in de voorraad.

Lichaamsverzorging

Balea natural beauty Peeling 300 gr., EUR 2,95

Dit lijkt me een heerlijke scrub. Zelf verwacht (hoop) ik dat mijn huid na gebruik geen extra verzorging meer nodig heeft omdat het een oliepeeling betreft. Ik ben benieuwd …

Balea Roll-On anti-transpirant 5-in-1 Protection, EUR 0,55

Deze deoroller lijkt me ideaal om net na het ontharen te gebruiken. Hij belooft 48 uur fris te houden, maar ik zal al blij zijn als ie een hele dag houdt.

Voetverzorging

Balea Fusspeeling&Maske, 2x 100 ml., EUR 1,90

Behalve dat ik mijn voeten was en mijn teennagels lak besteed ik over het algemeen weinig zorg aan mijn voeten. Maar daar wil ik wat verandering in gaan brengen. Met mijn standaard pumps-gebruik, en het vele hardlopen dat ik doe zou ik best wat liever voor mijn voeten mogen zijn.

Balea 2-in-1 Fussschutz & Deo Spray, 200 ml., EUR 2,25

Niet dat ik nou zulke zweetvoeten heb, maar een lekker geurtje na het voeten wassen kan natuurlijk nooit kwaad.

Balea Fussmaske Sachet, 15 ml., EUR 0,75

En dit intensief verzorgende voetenmaskertje nam ik ook mee. Ik ben van plan deze te gebruiken na de Antwerp Ten Miles; ik weet wel zeker dat mijn voeten dan wat extra zorg verdienen.

Bad- en doucheproducten

Balea Kids Schaumbad 40 ml., EUR 0,85

Ik ben gek op schuimbaden, en deze lijkt me heerlijk. Ben met name ook benieuwd naar de geur van onderwaterpret 😉

Balea Sprudel Badetab, EUR 0,45 per stuk

Ik nam 5 verschillende tabs mee, elk met een andere werking en geur.

Balea Badesalz Magic Forest 80 gr., EUR 0,75

Alleen al vanwege de te schattige verpakking moest dit badzout mee.

Huishoudelijk

Profissimo Geurkaarsen, 12 st., EUR 1,95

Natuurlijk moesten deze theelichtjes met de geur van Tulpen uit Amsterdam mee.
Aan mijn vakantie in Madeira heb ik wat minder leuke herinneringen; hopelijk maakt de geur van deze theelichtjes wat goed 🙂

Overig

Soft&Sicher Classic, 4 lg., 30×10, EUR 1,95

Ik heb altijd en overal pakjes papieren zakdoekjes bij de hand, en deze moesten gewoon mee. De verpakking ziet er super leuk uit; ik denk dat ik er vast ook wel eens een in een cadeautasje zal doen.

Je snapt, ik wil volgend jaar weer in 2 keer naar Ischgl rijden, en ab-so-luut in Bregenz overnachten !! Ik heb er nu al zin in om dan weer te gaan shoppen bij de dm !

Ken jij de dm drogist ? En kom jij daar ook wel eens ? Liefs, Vera

5 gedachten over “Ik ging naar de dm drogist en nam mee …

 1. Heerlijke producten en ik hoop dat de geurkaarsjes hun belofte waarmaken:-) Wij gaan soms naar Kleve daar is een vrij grote DM. De producten van Balea zijn bijna altijd fijn. En dan die prijzen zelfs als het hier 1+1 is zijn de prijzen daar nog lager. En voor volgend jaar in Bregenz is ook een Wolford outlet (als je dat merk kent én er interesse in hebt). Fijn weekend:-)

  Geliked door 1 persoon

  1. Mr C zei gister dat hij volgend jaar Bregenz wil skippen, maar nu ik weet dat die Wolford outlet er komt mag dat al helemaal niet gebeuren!!! De geurkaarsjes zijn fijn (komt geen review van, maar mocht je ze tegenkomen: aanrader!). Fijne zondag nog x

   Like

 2. Die zakdoekjes heb ik ook altijd 🙂 oppassen met die retinol, ik weet niet hoe sterk hij is maar retinol kun je beter niet rondom de ogen, neus en mond aanbrengen ivm schilferen en irritatie. Retinol ‘reist’ door je huid dus gaat vanzelf wel naar die plekken toe. Als je even op Caroline Hirons retinol klikt (afbeeldingen) zie je bij haar een goede foto waar je het niet moet gebruiken (ook je nek niet…) tippie haha maar als je helemaal geen last hebt kun je het wel proberen natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.