My Weekly Diary #06/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week legde ik 26 trainingskilometers af in aanloop op de Antwerp 10 Miles, nam ik een vlog op, en deed ik mee aan een liefdesloop.
Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

De eerste (thuis-)werkdag van de week, en die verloopt prima. Qua gezondheid voel ik me ook weer helemaal goed, ik voel me kipfit na mijn covid-besmetting, dus ik besluit tussen de middag een 5 km-run te maken. Ik wil immers over 75 dagen mee doen met de Antwerp 10 Miles en tja, daar moet ik nog wel even serieus voor trainen. Na het werk doe ik boodschappen bij de AH, en ’s avonds help ik Little Miss C met haar huiswerk. Een prima dag dus.

Ik drink nog steeds dagelijks de sapjes van de #777detox die ik volgde. Het vroege opstaan heb ik nog niet terug opgepakt.

Dinsdag

Onder het mom van “ik zie er nu nog lekker fris en uitgeslapen uit”, begin ik de werkdag met het opnemen van een korte vlog voor een collega die met pensioen gaat. Ik vind het best lastig en besluit na een aantal opnames het toch gewoon bij de eerste shot te laten. Zoals zo vaak is die toch het meest spontaan en daarmee het leukst. Ik blijf het vreemd vinden om mezelf terug te zien en met name te horen. Dat is ook een van de redenen waarom ik (nog) niet begonnen ben met vloggen voor mijn blog, hoewel ik er soms heus wel eens aan denk. Ik vind het immers ook leuk om vlogs terug te zien bij anderen, dus ik kan me zo voorstellen dat jullie dat misschien ook wel leuk bij mij zouden vinden. Mocht dat nou zo zijn, laat het me even weten (en als je dan toch bezig bent, welke vlog-onderwerpen zouden je dan het meeste interesseren ?). Ik ben benieuwd !

Oranje Boven! Goud voor Kjeld Nuis, en zilver voor Krol.

Voor de rest is het een prima (werk-)dag zonder bijzonderheden. Hoewel, in mijn lunchpauze kijk ik naar de 1500m mannen en geniet ik van de zegen van de Hollanders.

Woensdag

Mijn parttime dag, die ik lekker rustig invul met lezen, diamond-painten, en family time. Ook staat er een training in de vorm van een duurloop op het programma. Ik ben qua trainingsschema on track maar het is wel duidelijk dat ik nog behoorlijk wat werk te doen heb voor de Antwerp 10 Miles.

80 minuten op een sukkelgang.

Donderdag

Een prima werkdag en ‘s avonds een lesje Bootcamp die met name op de beenspieren gericht is. En dat valt niet mee na die duurloop van gisteren …

De oefeningen met de handdoek waren pittig!

Vrijdag

Time flies … de vrijdag vliegt voorbij, maar dat geldt eigenlijk voor deze hele werkweek. ‘s Avonds maken we er als gezin een gezellig avondje van met lekkere kaasjes, snacks, zoutjes en de film Luca. Even een avondje bankhangen, dat gebeurt niet vaak.

Liefde voor deze chippies!

Zaterdag

‘s Ochtends breng ik Little Miss C naar karate, en terwijl zij daar is vlieg ik een uurtje door het huishouden heen. ‘s Middags vertrekken we naar de stad, we pakken een terrasje en shoppen even lekker bij HEMA, Action, Wibra en Big Bazar, een paar van mijn favoriete winkels. Tevens ga ik even langs Lopers Company om me te laten adviseren over hardloop gels, voor tijdens de Antwerp 10 Miles.

In de tuin spot ik de eerste krokusjes; ik kan zo enorm genieten van dit soort kleine dingen.

Lente!

Zondag

De wekker staat en ik vertrek al vroeg naar Antwerpen om mee te doen aan de Valentijn Run, een recreatieve loop. Geen wedstrijd dus, maar gewoon gezellig samen lopen met elkaar. Superleuk; ren ik eens niet alleen!

Ik zie de meest mooie uitdossingen en kijk mijn ogen uit. Zelf heb ik het vrij ingetogen gehouden met een paar hartjes op mijn wangen, en een ballon. De run is heerlijk; er staat een straffe wind maar de zon schijnt ook en dat maakt het een ideaal hardlooptemperatuurtje. De eerste 8 kilometers haak ik aan bij 2 marathonlopers, we lopen rond de 5m45, maar richting het einde houd ik het niet meer vol, en moet ik verstek laten gaan. Mijn laatste kilometer komt uit mijn tenen, en maak ik in 6m14 vol. Uiteindelijk finish ik in 55:42, het is lang geleden dat ik met zo’n snelle tijd finishte, ik ben dus meer dan tevreden. Na thuiskomst geniet ik van een lekker warm bad en de rest van de dag gloei ik nog lekker na van de inspanning. Een heerlijke afsluiting van de week!

Geen medaille, maar wel hartjes snoepjes en pralines, een tote bag, en een tombola

Komende week is het de laatste volle werkweek vóór mijn week wintersport, en vieren we de verjaardag van Little Miss C. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #06/2022

  1. Dat ziet er supergezond uit die boodschappen:-) Ik vind vlogs wel leuk maar lees net zo lief blogs hoor. Ik zal daarom niet afhaken. Misschien eens wat revieuws van (high end) verzorging of een shoplog van je favoriete winkels zoals je die hierboven beschreef. Fijne week en heerlijk vooruitzicht vakantie!

    Like

  2. Wat een heerlijke, energieke week had je! En ik dacht: jeeeeej, een vlog! Hahaha, jammer! Ik zou het zeker leuk vinden, een shoplog bijvoorbeeld vind ik altijd super gezellig om te kijken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.