My Weekly Diary #03/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef in een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week ging ik heerlijk shoppen, en deed ik voor het eerst sinds 2 jaar weer eens mee aan een hardloopwedstrijd. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Een te korte nacht, een rommelige meeting, de nodige dramatische puber-perikelen, maar ook een eigen ochtend routine om 06:30 uur, sapjes, een warm bad en de nodige self-care, waardoor ik al-met-al met een okee energie level de dag door kom. Ik ben nog steeds zo blij met mijn nieuwe dag invulling!

… puber-perikelen …

Dinsdag

Ik besluit er vandaag een korte werkdag van te maken en om 16:30 uur uit te loggen. En ‘s avonds neem ik ook mijn gemak, met een uurtje diamond-painten, een warm bad, en een goed boek.

… en toen viel het gevulde bakje met steentjes om …

Woensdag

Ik begin de dag met mijn nieuwe ochtendroutine, ook op mijn part-time dag zit ik om 06:30 uur aan de meditatie, en daarna heb ik zeeën van tijd. Ik lees een half uurtje, en kijk dan naar The Lost Daughter, waar ik lovende kritieken over gehoord heb, en waar ik mijn eigen mening over wil vormen.

Verder doe ik de laatste training voor mijn hardloopwedstrijd, aanstaande zondag. ‘s Middags/avonds doe ik wat in het huishouden, help ik Little Miss C met wat schoolwerk, en werk ik zelf ook nog even aan een (zakelijk) verslag.

Donderdag

Een heerlijke (thuis-)werkdag vandaag; ik loop over van energie en heb om 09:15 uur al de nodige klusjes gedaan. De rest van de ochtend besteed ik aan het uitwerken van de notulen van de meeting van afgelopen maandag, en ook daar vlieg ik doorheen. Ik zit in een heerlijke flow, en dat geldt ook voor de middag. ‘s Avonds doe ik een lekker lesje BootCamp, buiten onder de sterrenhemel.

Nothing.

Vrijdag

De laatste (thuiswerk-)dag van de week is een rustige. ‘s Avonds kijk ik de BOOS-uitzending inzake de misstanden bij TVOH. Ik word er stil van.

Heftig.

Zaterdag

Om 09:00 uur zit ik al, rise&shine, bij de kapper, en na afloop ga ik heerlijk shoppen. Mijn voornaamste missie is kijken bij de sale in de Bijenkorf, waar ik helaas niet slaag (what else is new, ik ben echt zo iemand die echt alleen maar voor de hoofdprijs/in de nieuwe collectie slaagt …). Gelukkig vermaak ik me desondanks prima en scoor ik andere leuke items.

De Buit.

‘s Avonds leg ik alvast mijn hardloopspullen voor morgen klaar, en ik merk dat de wedstrijdzenuwen langzaamaan al beginnen te komen …

Zondag

Race Day. En ik ben ont-zet-tend nerveus. Maar wel op een goede manier, ik ben gewoon zo blij dat ik na 2 jaar eindelijk weer eens mee kan doen met een hardloopwedstrijd. Woensdag zal ik je uitgebreid vertellen hoe het was, maar ik wil wel alvast één highlight meegeven, en dat zijn de meters door “Den Bosuil”, het stadion van Royal Antwerp FC. Ik vond het echt een super belevenis om over de vernieuwde tribune en langs het heilige gras te rennen.

Verhitte Vera op een blurry selfie, maar dit moment … is er een met een gouden randje.

Na de run vertrek ik naar huis en neem ik een uitgebreid bad. De dag sluit ik af met een heerlijke pasta bolo alla Mr C en de Disney film Encanto. Moe maar voldaan val ik in slaap. Wat een heerlijke dag was dit!

Komende week heeft Little Miss C afstandsonderwijs, dus dat zal wel weer even schakelen zijn. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

5 gedachten over “My Weekly Diary #03/2022

 1. Wat heerlijk dat je nog steeds geniet van het vroege opstaan én er je voordelen uithaalt! En dat noem je niet slagen 🙂 Prachtige waterkoker overigens. Fijne week.

  Like

 2. Wat goed dat je nog steeds vroeg opstaat. Ik start mijn laatste ‘vrije’ week dan ook weer op tijd opstaan. Al slaap ik niet echt uit hoor ik ga er door de week rond half 9 uit op het moment dat is al heel laat voor mij doen 😉 mooie aankoopjes heb je gedaan!

  Like

  1. Nou half 9 vind ik ook al netjes hoor ! Ik ben nog aan het puzzelen; ik houd het nu ook op vrije dagen op die 6 uur maar ik kan me voorstellen dat ik die dagen uiteindelijk later op zal staan. Nu “durf” ik dat nog niet; eerst maar een goede routine op bouwen.
   Geniet van je laatste vrije weekje ! xx

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.