01.01.2022 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Lievelingspost-Het Kerstpakket ♥ sinner and saint ♥ een wasmachine hebben ♥ Merry Christmas van Ed Sheeran & Elton John ♥ mijn lieve volgers ♥ HARIBO Zoo Mix ♥ Kerstmarathon Bingo ♥ ploert ♥ eindelijk weer eens een hardloopwedstrijd in het verschiet ♥ kunnen burpee-en ♥ lange schuimbaden ♥ maskertjes ♥ badbommen ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ rosé champagne en parel oorbellen ♥ lasagne en tiramisu ♥ singing jingle bells and let it snow ♥ de geur van stoofpeertjes ♥ diamond painten ♥ uurtje lezen ♥ de groei die ik afgelopen jaar doorgemaakt heb ♥ winterweer ♥ Mickey slaapkussen ♥ De Vergeet mij niet-sonate van Santa Montefiore ♥ mijn nieuwe telefoonhoesje van Ideal of Sweden ♥ Canal Digital ♥ Alice in Wonderland Lichtfestival ♥ RITUALS Advent kalender 2021 ♥ Antwerpen ♥ Emmentaler ♥ borrelen ♥ kaarsjes ♥ het geluid dat mijn windgong uit Zàkynthos maakt ♥ dat al mijn wensen voor 2021 uitgekomen zijn ♥ dat ik weer mooie dingen te wensen heb voor 2022 ♥ potjes Ganzenbord ♥ mijn zelfstandigheid ♥ Liefde

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.