Dit was mijn 2021

Op deze laatste dag van 2021, het jaar van de Os, blik ik terug op het afgelopen jaar. Ben je benieuwd wat ik vaker of meer had willen doen, of wat ik dit jaar voor het allereerst gedaan heb ? Lees dan snel verder !

Wat heb je in 2021 gedaan dat je nog nooit eerder had gedaan ?

Ik ben dit jaar voor het eerst met Little Miss C op reis gegaan. We waren heus al eens een nachtje of een weekendje weg geweest, samen, maar dat was altijd in eigen land. Dit jaar zijn we voor het eerst samen naar het buitenland geweest. En ik kan je zeggen, als het aan ons ligt, zal het niet alleen bij dit jaar blijven. Plannen voor 2022 worden al gesmeed !

Welke landen heb je bezocht ?

Griekenland (Zakynthos) in augustus, en Frankrijk (Parijs) in december.

Wat zijn je favoriete momenten van 2021 ?

Dat zijn die momenten geweest waarbij ik me verbonden heb gevoeld met mensen. Die momenten waarop ik keihard gelachen heb, me uit durfde te spreken, mijn kwetsbaarheden durfde te laten zien, me gewaardeerd voelde, en echt helemaal mezelf kon zijn. Onbetaalbaar.

Wat is je grootste prestatie van het afgelopen jaar ? 

Dat ik een streep heb gezet onder het verleden, waardoor ik beperkende overtuigingen heb kunnen veranderen in nieuwe mogelijkheden.

Wie of wat heb je het meeste geknuffeld in 2021 ?

Mijn lieve Little Miss C.

Ben je verliefd geworden ?

Neen.

Waar heb je het meeste geld aan uitgegeven ?

Aan datgene waar ik mijn geld het liefst aan uitgeef : aan reizen, ervaringen en het maken van herinneringen.

Wat is het beste dat je dit jaar hebt gekocht ?

Mijn nieuwe werktas van Smaak Amsterdam; ik ben er zo blij mee ! Ik kan me niet meer voorstellen hoe ik hiervoor liep te zeulen met mijn tassen.

Wat stond er op de uitjeskalender ?

Alleen maar leuke dingen; talloze shop-, lunch-, koffie-, diner-, borrelsessies, en om een paar highlights te noemen van de laatste maanden van dit jaar : een dagje Hilversum/Amersfoort, het Brainwave event van Charlotte Labee, klompen kopen op de Zaanse Schans, Kinepolis Ladies Night, … Heerlijk dat dat allemaal weer kon !

Welke concerten bezocht je in 2021 ?

Geen. Hopelijk mag ik in 2022 weer eens naar een concert; EROS, Maroon5 en Ava Max staat hoog op mijn wishlist, maar ik heb geen idee of ze gaan toeren.

Wat deed je op je verjaardag ?

Mijn verjaardag viel dit jaar op een collectieve ADV-dag, namelijk Dag na Hemelvaart, en deze dag bracht ik met Mr C en Little Miss C door in Knokke. De dag erna vierde ik het nog een dunnetjes over met een B-Day lunch in Noordwijk.

Waar heb je om moeten huilen ?

Tranen van verdriet, onmacht en ongeloof zijn er geweest omtrent de gezondheidssituatie van mijn moeder.

Waar werd je heel erg blij van ?

Van Sis !

Wat had je vaker of meer willen doen ?

Achteraf gezien had ik gewild dat ik meer had genoten van mijn lege agenda tijdens de gehele covid-tijd. Vreselijk vond ik het, al die vrije tijd, al dat ge-thuiswerk, en al die gaten in mijn agenda. Maar nu alles zo zoetjes-aan weer drukker word, ik meer op kantoor moet zijn, en meer verplichtingen buitenshuis heb, merk ik dat de druk op privė enorm toe begint te nemen. En dat is soms best een behoorlijke druk.

Heb je iemand gemist ?

Neen, eigenlijk niet.

Wat is het belangrijkste dat je in 2021 hebt geleerd ?

Valentine's Day? Self Love Day! | BEAUTSY - BEAUTSY

Geef 2021 een cijfer van 1-10.

Een 8.

En nu ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar het rapportcijfer dat jij 2021 zou geven. Laat je het me weten ?

Ik wens jou alvast een gezellige jaarwisseling, en een gelukkig en gezond 2022 toe.
Liefs, Vera

3 gedachten over “Dit was mijn 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.