My Weekly Diary #47/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week ging ik shoppen voor een sporttruitje maar kwam ik thuis met iets compleet anders, ging ik op kraamvisite bij de boer, en schreeuwde ik twee keer keihard bingoooo. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

De werkweek begint ont-zet-tend vroeg, voor mijn doen. Ik zit al om 07:45 uur ingelogd en wel achter mijn laptop. Vanuit mijn kantoorraam heb ik zicht op het ochtendgloren; supermooi om te zien (en niet standaard voor mij, als niet-ochtend mens zijnde). Ik zou er bijna vaker vroeg voor opstaan. Bijna dan hè!

Het uitzicht vanachter mijn bureau, uit mijn (thuis-)kantoorraam. Helaas is de mooie roze gloed van het ochtendgloren niet te zien op de foto, maar geloof me, die was prachtig!

Ik zit nagenoeg de hele dag aan één stuk achter mijn laptop, in online meetings, en ga na het diner direct door met overhoringen van Little Miss C. Rond 21:30 uur ben ik daar klaar mee, letterlijk en figuurlijk. Ik heb een zere rug, vierkante ogen, en knallende koppijn. Als tegenhanger besluit ik lekker in bad te gaan, met een kaarsje aan, en mijn phone niet meer aan te raken. Even rust creeeren. Na mijn bad lees ik een paar bladzijden in mijn nieuwe boek van Santa Montefiore (Villa Magdalena) en val ik als een roosje in slaap.

Dinsdag

Vandaag is werktechnisch gezien ook weer een mega drukke dag; ik zit aan een stuk achter mijn bureau, en dat doet mijn rug bepaald geen goed. Na het werk vertrek ik even naar Action; ik heb 2 plantenmandjes nodig maar als ik 2 te schattige engeltjes zie staan, kom ik in de verleiding en besluit ik ze samen met een krans te kopen om een Adventskrans te maken. Aanstaande zondag start de Advent, dus ik ben nog mooi op tijd.

Te cute, deze engeltjes!

Woensdag

Ik start mijn part-time dag met een paar uurtjes werken. Het is zo druk, deze week, dat ik me er niet gerust op voel wat zaken te laten liggen tot morgen. ’s Middags ren ik een kort hardlooprondje (7km.) in de wijk, en voordat ik naar fotografieles ga, ga ik eerst nog even de stad in om een longsleeve van Nike Running te scoren. In the end kom ik met een longsleeve én een nieuwe koffer thuis.

Ik wil al tijden een nieuwe koffer, en deze (Black Friday) aanbieding is zó scherp dat ik besluit daar gebruik van te maken. Ik kocht trouwens de Spinner 75/28; in de rechter kleur.

Donderdag

Een prima werkdag met ‘s middags een inspirerende online lancering van/bij mijn werk. Na het werk ga ik naar Bootcamp, dat weer heerlijk voelt, zo onder de sterrenhemel in de buitenlucht.

Vrijdag

Tussen de middag doen Mr C en ik een ommetje, samen. Hij vertelde vannacht enorm kabaal van een koe gehoord te hebben bij de boerderij achter ons, en omdat we vermoeden dat er een kalfje geboren is, lopen we vandaag eens die richting uit.

Niet 1 maar 2 kalfjes, vers van de pers!

Tijdens de wandeling waait het hard, en ik moet mijn hoed, die ik in Parijs kocht, goed vasthouden. Regelmatig komt er een windvlaag onder de rand, waardoor ie bijna weg waait. Voor de rest is het een (werk-)dag zonder bijzonderheden.

Zaterdag

De ochtend begint met een verrassing; Sinterklaas is vannacht langs geweest en heeft wat in Little Miss C’s schoen gedaan !

Piet was behoorlijk kwistig met het strooigoed…

‘s Middags ga ik met een vriendin naar een Bingo Marathon, die wel 6 uur duurt! In totaal schreeuwen we 5x Bingoooo (waarvan 1x onterecht, oepsss …).

Zondag

De eerste Adventszondag, en vandaag steek ik het eerste lichtje aan van mijn zelfgemaakte Adventskrans. Verder is het een standaard zondag, met sportieve, blogmatige en huishoudelijke activiteiten.

Het eerste kaarsje steek ik aan als symbool voor hoop.

Komende week zal behoorlijk in het teken staan van Sinterklaas. Zo mag ik Piet spelen op het werk, en vieren we natuurlijk Pakjesavond. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

5 gedachten over “My Weekly Diary #47/2021

  1. Een soort van tussen hoop en vrees voor de tante van Ed ze weten nog steeds niet wat er echt aan de hand is en onderzoeken kunnen pas over maanden (omdat ze oud is al zeggen ze dat niet:-( Wat lief die kalfjes maar jammer van die gele oorbellen. Zwarte Piet heeft vast flink veel moeite gehad om dat cadeau voor Little Miss C. door de schoorsteen te krijgen. Fijn week Vera!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.