My Weekly Diary #45/2021 – Foto editie

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik in Paname, oftewel het Mokum van Frankrijk, oftewel : Parijs !
Omdat woorden tekort schieten, laat ik je mijn belevenissen zien in foto’s ! Van l’Arc de Triomphe tot I-Fuel Tower, van macarons tot ratatouille. Je ziet dit (en meer) in My Weekly Diary, foto-editie.

De weersvooruitzichten zijn prima! Ik vind alles goed, zo lang het maar niet gaat regenen.
Dit toestel met de naam “Great Shearwater” zal Little Miss C en mij naar Parijs vervoeren.
Nou, Paris, dat is geheel wederzijds!
Tot Little Miss C’s grote vreugde gaan we eten bij ‘s werelds enige Mac met een witte M.
Vergelijkend warenonderzoek. De Giant Macaron van Pierre Hermé komt als winnaar uit de bus.
Prachtig. Maar eenmaal om geeft ie me toch niet het wow-effect, dus ik laat m liggen.
Ik heb al een Paris mok uit de Starbucks You Are Here collectie maar toch koop ik deze ook.
Dat moment dat je de Sacré Coeur ineens ontwaart … het blijft mij kippenvel geven.
Helemaal in mijn element op Place du Tertre met mijn favoriete spijzen.
Uiteraard laat ik Little Miss C de grootte van de Eiffeltoren van dichtbij ervaren.

Na 2 dagen shoppen en cultuur snuiven verlaten Little Miss C en ik Parijs en vertrekken we naar Disneyland.

We kijken ademloos naar Mickey’s Dazzling Christmas Parade. Terwijl het sneeuwt, it’s magic!
We gaan ook naar Walt Disney Studios en gaan meerdere keren in Ratatouille, een van mijn lievelingsattracties.
Nog zo’n leuke attractie: Cars-Tastrophe Canyon, met de I-Fuel Tower.
Ik kan het niet laten … ik koop een Mickey Mouse ballon voor mezelf.

Op zaterdag voegt Mr C zich bij ons; we treffen elkaar in Disneyland dat vanaf vandaag officieel in Kerstsferen is!

Veel Disney-characters hebben hun mooiste Kerstpakjes aan.
Iejoor.
Tijgetje en Pooh.
Mr C heeft als verrassing een tafel gereserveerd in Captain Jack’s – Restaurant des Pirates, dat grenst aan een andere favoriete attractie van mij, Pirates of the Caribbean.
Overal zijn mooie en sfeervolle decoraties te zien.
Zo knus.
My feet are killing me … we stappen heel wat af per dag…
De parade was ‘s avonds zo niet nóg magischer.
Santa!

Zondagavond gaan we met de auto terug naar huis. Moeier dan we kwamen, maar met een kofferbak vol nieuwe aanwinsten, en een hoofd vol mooie momenten en nieuwe herinneringen.

Komende week heb ik nog lekker een dagje vrij, en zou ik eigenlijk naar de Winterfair gaan, maar die is geannuleerd. Wat de rest van de week me gaat brengen weet ik nog niet precies omdat ik nog niet helemaal op de hoogte ben van de nieuwe covid-maatregelen en -consequenties. Maar wat de week ook brengt, ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

8 gedachten over “My Weekly Diary #45/2021 – Foto editie

  1. Beelden zeggen meer dan woorden:-) met deze herinneringen kun je een tijdje vooruit. Krijg spontaan zin om in de Thalys te stappen maar buiten dat er waarschijnlijk geen plaatst is staat er vanmiddag een bezoekje aan de GGD op het programma. Fijne week!

    Like

  2. Wat een heerlijke foto’s, ik heb genoten ♥ Ik ben vroeger met mijn ex heel vaak naar Disneyland Paris geweest, vooral in de kerstperiode. Ben er nu al heel lang niet meer geweest, maar door jou toch weer een beetje sfeer geproefd, dankjewel!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.