Review IKEA HÖSTKVÄLL Geurkaars

Geurkaarsen, ik ben er gek op. Een mooie brandende kaars vind ik gezellig staan, en ik heb elke dag wel een of meerdere kaarsen branden. En als ze dan ook nog eens lekker ruiken, dan kan ik daar helemaal happy van worden !

Vorige week liep ik bij de IKEA en zag ik deze geurkaars in een zilverkleurig blik (7×5 cm.) in de geur Ceder&Magnolia. Ik vond ‘m zo lekker ruiken, dat ik besloot ‘m mee te nemen, en vandaag vertel ik je wat de brandeigenschappen zijn.

Van de kaars komt een heerlijke, friszoete geur. Ik vind magnolia naar anijs ruiken, en ceder naar hout, maar de combinatie Ceder&Magnolia maakt een geur die lastig te omschrijven is. Maar desalniettemin heerlijk ruikt. Ik kan geen genoeg krijgen van de geur, die er ook tijdens het branden is.

Ook tijdens het branden geeft de kaars een heerlijke geur af. De geur is aanwezig, maar niet te. En daarom ook geschikt om in een kleinere ruimte te branden.

De kaars brandt mooi vlak, als je ‘m daar de tijd voor geeft en niet telkens na een half uur uitblaast.

Ik kocht de HÖSTKVÄLL Geurkaars in metalen blik, Ceder & magnolia/zilverkleur voor EUR 2.99 bij IKEA. De kaars heeft 17 branduren.

Ben jij ook zo gek op kaarsen ? Liefs, Vera

5 gedachten over “Review IKEA HÖSTKVÄLL Geurkaars

 1. Ik genoot altijd van geurkaarsen en meer.
  Maar steeds meer berichten over de slechte luchtkwaliteit binnenshuis hebben mij een andere weg op gestuurd.

  De diverse geurende kruiden uit mijn tuin gebruik ik nu binnenshuis.
  Het drogen en laten hangen zorgt voor de lekkere geuren die ik zeker waardeer!

  Stille groet,

  Like

 2. Klinkt heerlijk heb ook wel eens van die kaarsen van Ikea gekocht waarschijnlijk dezelfde als Annette, ruiken in de winkel heerlijk maar thuis tijdens het branden naar niks. Kocht vrijdag een geurkaars bij de Hema, best prijzig voor Hema begrippen (Euro 12,00) maar helaas niks….dat beloofd weinig goed voor de geurstokjes uit dezelfde lijn maar die heb ik nog niet geprobeerd. De lekkerste geurkaars die ik ooit had was er eentje van Jo Malone, Velvet Rose & Oud.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.