10.10.2021 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ de voldoening na een uurtje kapot gegaan te zijn tijdens Bootcamp ♥ Fazant ♥ 0110 ♥ Maroon5 ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ Increíble ♥ #brainWAVE ♥ “ik slaap lekker meer van jou” ♥ benaderd worden voor blogsamenwerkingen ♥ prachtige bos bloemen cadeau krijgen ♥ mindf*ck ♥ dinner@de Berk ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ squishmallow-hunt in Knokke ♥ Brain Balance ♥ Thailand Trip in 2023 ♥ vleermuizen ♥ 306 ♥ Amersfoort ♥ het zachte geluid van de windgong die ik uit Zàkynthos meenam ♥ basisch eten ♥ dinner date met Mr C in het verschiet bij dat ene restaurant waar ik al tijden naartoe wil ♥ dat ik over een maandje in Parijs zit ♥ Onder de Italiaanse Zon van Santa Montefiore ♥ magneten scoren voor mijn verzameling ♥ leren fotograferen met mijn Nikon ♥ Air Republic ♥ naar de cinema ♥ #hetlevenvieren ♥ weer moeiteloos 10k kunnen rennen ♥ inzichten ♥ peer ♥ MEURISSE dark chocolate orange ♥ 123E ♥ Solveigs Belofte ♥ diamond painting ♥ mijn nieuwe Shabbies ♥ bewust uit mijn comfort zone stappen

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

Een gedachte over “10.10.2021 : dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.