My Weekly Diary #32/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik plots in Griekse sferen, vloog mijn blog door het plafond, en had ik naweeën van Bootcamp! Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Another day at the office, waar het met de dag rustiger en stiller wordt vanwege de vakantietijd. Nog 6 dagen en dan mag ik met verlof, en ik merk aan mezelf dat ik er echt aan toe begin te raken. Ik begin moe te worden, en te verlangen naar zon, maar of ik dat hier in NL zal vinden ? Misschien moet ik toch maar op zoek naar een betaalbare last-minute, mijn laatste trip naar het buitenland is echt lang geleden; dat was februari 2020; wintersport in Ischgl.

Ik voeg de daad bij het woord en vind een leuke last-minute naar Griekenland. ’s Avonds besluit ik de reis te boeken. Mr C zal helaas niet mee gaan, dus Little Miss C en ik gaan samen naar … Zante (Zakynthos), Griekenland !

Dinsdag

Een (thuis-)werkdag met aansluitend een uurtje banen zwemmen. Vandaag doe ik 51 baantjes in totaal.

Woensdag

Een rustige dag vandaag waarin ik een beetje rommel in en om het huis, en ook nog wat kaartjes schrijf voor kaartjevoorouderen.nl, een initiatief waar ik sinds kort aan deel neem.

Een stapel kaartjes voor eenzame ouderen

Gelukkig is mijn liespijn van vorige week helemaal over, dus ik durf het weer aan te gaan hardlopen. Ik doe het wel rustig aan, en begin met een rondje van 8 km. in het bos. ‘s Avonds eten we van Hello Fresh de Griekse salade met kippendij, hoe toepasselijk!

καλή όρεξη

Donderdag

Wederom een slechte nacht vannacht, deze keer was ik al vanaf 03.00 klaar wakker, en ik denk dat ik in totaal zo’n 3 uurtjes geslapen heb. Pffff. Ik begin mijn werkdag vanuit mijn thuiskantoor, en vertrek in de loop van de ochtend naar kantoor.

’s Avonds doe ik mee met een lesje Bootcamp. Op de terugweg rijd ik achter een auto met deze tekst op de achterruit, leuk toch!?.

Vrijdag

Als ik op sta, voel ik goed dat ik gisteren geknald heb tijdens de Bootcamp. Ik heb spierpijn in mijn armen, benen, schouders en rug. Heerlijk ! Ik denk dan ook dat ik Zumba ga vervangen door deze activiteit.

Ik krijg de melding dat de statistieken van mijn blog een piek vertonen; leuk nieuws ! Het gaat sowieso erg goed met mijn blog de laatste tijd, en hoewel ik mijn blog voornamelijk als hobby voor mijzelf bij houd, is het natuurlijk wel erg leuk als/dat ik traffic heb. Behalve een trouwe schare vaste lezers, komen er de laatste tijd veel nieuwe volgers bij. En momenteel, in de vakantietijd, vind ik het erg leuk om te zien dat ik mee ga op reis. Zo ben ik volgens mijn dashboard de laatste dagen gelezen in onder andere : Caribisch Nederland, Kroatie, Litouwen, Verenigd Koninkrijk, Italie, Spanje, Griekenland, en Curacao. Landen waar ik normaal gesproken geen traffic uit heb. (en mocht jij het zijn geweest, die vanuit dat land mijn blog heeft gelezen, dan hoop ik dat je een leuke vakantie hebt gehad !)

Qua werkdag is het er een uit de categorie prima. Na het werk ga ik naar de kapper en als ik thuis kom kan ik aanschuiven bij een heerlijke bbq.

Zaterdag

Opstaan gaat niet heel makkelijk vandaag; mijn bovenbenen branden van de spierpijn en ook mijn onderrug zeurt nog na. Pfff… stijve Harry hoor!

Dit kleedje werd ‘m niet. De badkleding die eronder zit echter wel!

‘s Ochtends ga ik een rondje shoppen voor nieuwe badkleding. Ik pas een hele lading bikini’s, badpakken en kleedjes, en slaag ontzettend leuk. ’s Middags gaan we naar het Babbelbos, waar ik hier een blog over schreef. Bij de wensbomen doe ik een wens.

Sandy, Kelly en Britney, de drie wensbomen
“Schuif je hand in de gleuf, doe een wens. Vertel het aan niemand, houd het stil. Dan komt ze uit, wanneer jij het wil”.

Zondag

Boodschapjes

En vandaag is een rustige dag, gevuld met huishouden, en sporten. Vanwege de aanhoudende spierpijn in mijn bovenbenen ga ik niet hardlopen, maar een uurtje banen zwemmen. En Little Miss C gaat gezellig mee.

Komende week hoef ik nog maar 2 dagen te werken en dan start mijn verlof ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #32/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.