My Weekly Diary #30/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week kwamen Mr C en Little Miss C weer veilig thuis, had ik een bijzonder zakendiner, en besloot ik mezelf wat meer uit te gaan dagen op sportief gebied. Je leest het (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Een prima dag at the office vandaag, waarin ik me onder andere bezig houd met een logistiek klusje. Na het werk rijd ik via de Appie door naar huis, waar ik een heerlijk teevee-avondje houd.

Dinsdag

De dag begint goed met de ontvangst van een leuk pakket; 4 paar prachtige pumps die ik mezelf cadeau gedaan heb (in de kleuren zwart, cognac, taupe, en rood).

Good shoes take you good places

Qua werkdag is het een vrij tamme dag vandaag, en dat komt eigenlijk heel goed uit, want Mr C en Little Miss C komen weer thuis! Hoe goed ik me ook zonder hen vermaakt heb, ik vind het heel erg fijn dat ze weer veilig terug thuis zijn.

Woensdag

Vakantieverhalen aanhoren, elkaar bijpraten en lekker rommelen in en om het huis, dat vat deze woensdag wel zo’n beetje samen.

Een (klein) deel van de buit die Mr C uit Italië meegenomen heeft … wij zullen de komende tijd niet verhongeren …

‘s Middags ga ik hardlopen in het bos en Little Miss C gaat gezellig mee op de fiets. Hijgend en puffend maak ik mijn standaard rondje; het valt niet mee. Komt het doordat ik niet alleen loop dat ik niet in mijn “flow” kom? Ik weet het niet, maar wat ik wel weet is dat het conditietechnisch gezien geen fijn rondje is. Ondanks het leuke gezelschap en de 2 Happy Stones die ik vind.

1 van de twee Happy Stones die we vonden

Donderdag

Een rommelige (thuis-)werkdag vandaag, en dan moet ik ook nog op tijd naar Zeeland vertrekken. Ik heb een lichtelijk gestresst gevoel om alles geregeld te krijgen, maar gelukkig krijg ik alles voor elkaar en arriveer ik ruim op tijd op locatie.

Steak Tartare, een van de 5 signature dishes

Ik ga naar Zeeland voor een bijzonder diner met zowel mijn huidige als mijn ex-baas, en 2 collega’s van bij mijn nieuwe werkgever. We laten ons verrassen door de chef met zijn 5-gangen verrassingsdiner en hebben een zalige avond. Al is het business, het voelt als een heerlijke avond uit.

Vrijdag

Vandaag werk ik thuis en heeft Little Miss C een speeldate met een vriendje bij ons thuis. Ik heb geen kind aan ze, en kan dus rustig mijn werk doen. Tussen de middag besluit ik mijn standaard 10 km-rondje te rennen en wederom gaat het niet goed. Ik houd het vol, maar vraag me niet hoe. Het is evident dat mijn conditie minder geworden is. Het wordt tijd voor actie, en ik ga eens bedenken hoe ik dat ga doen.

Slakkentempo … dit kan/moet echt veel beter

Nadat ik mijn laptop heb uitgezet, vertrekken we met z’n 4-en naar de arcadehal en daarna gaan we frietjes eten bij de snackbar.

Zaterdag

Na een slechte nacht, besluit ik ‘s ochtends wat langer te blijven liggen. Het is pas ver in de middag dat ik in actie kom. Ik doe wat boodschappen en klusjes, en kook ‘s avonds een maaltijd van Hello Fresh (Thaise fusion salade met vegetarische runderreepjes).

Prachtige luchten tijdens mijn ommetje

In het kader van het opvijzelen van mijn conditie ga ik na het eten nog een half uurtje wandelen.

Zondag

En vandaag is een rustige dag met een 5k Sunday run, en ‘s avonds een filmavondje met z’n 3-tjes. Verder maken Little Miss C en ik een budget planning voor ons tripje naar Parijs dat wij in december willen maken.

Komende week lijkt een rustige week te gaan worden. Of dat echt zo zal zijn? Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #30/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.