Ik ging shoppen bij de Bath&Body Works en nam mee ..

Mijn eerste ontmoeting met Bath&Body Works was in Amerika. Ik ben er tijdens onze rondreis door Florida een aantal keren geweest, en kon er geen genoeg van krijgen. Naast het feit dat ik de producten heerlijk vond, vond ik het ook wel zo z’n charme hebben, dat je ze niet zo maar kon krijgen. Echter, met het feit dat een reisje naar Amerika er voorlopig niet in zit, en het feit dat ik ook wel weer eens zin heb in wat anders dan Rituals, ben ik dan toch wel blij dat er eindelijk een winkel in NL geopend is. En vandeweek ging ik er heen.

De aanblik van de winkel roept bij mij direct herinneringen op aan mijn shopping sprees; de winkel ziet echt zo uit als ik me kon herinneren. En als mij bij het naderen van de winkel de heerlijke geuren al tegemoet komen, dan klopt het plaatje helemaal !

De winkel zit in The Westfield Mall of The Netherlands, in Leidschendam, sowieso een aanrader voor een dagje uit !

Helaas is de stock niet optimaal. Volgens de verkoopster hebben ze al 2 weken geen levering gehad, en dat merk je goed. Van weinig lijnen is het volledige gamma beschikbaar. Dan ontbreekt er weer een bodywash, of een bodylotion/-cream. Erg jammer, want ik houd er van om zowel het reinigende als verzorgende product uit een lijn te hebben. Uiteindelijk slaag ik toch leuk; ik kocht het volgende :

Gingham is qua geur een frisse mix van heldere bloemen & een vleugje zoete citrus. Noten van blauwe fresia, zoete clementine & zachte violette bloemblaadjes. Ik kocht deze producten als cadeautje voor Little Miss C

In The Stars is een warme, sprankelende mix van sterrenbloem, sandelhout muskus, gesuikerde tangelo, wit agarwood & stralend amber.

Sunset Glow is qua geur een warme mix van sprankelend kersenseltzer, kokosnoot en maanbloem

Sunshine & Lemons PocketBac Reinigende Handgel, EUR 2.90

Een perfecte opkikker van heldere citrus, versgeperste citroen & rietsuiker

Orange Ginger luxe geurkaars, EUR 17.90


De bodyproducten vielen onder de aanbieding 2+1 gratis (de douchegel kost EUR 14.90 per stuk, de bodycream/bodylotion EUR 16.90 per stuk). De handcreme (EUR 6.90 per stuk) viel onder de 1+1 gratis.

Ik heb weer een lekker voorraadje aangelegd, en kan dus weer een tijdje vooruit. Hopelijk is mijn volgende bezoekje wel weer “gewoon” in Amerika, maar anders weet ik de weg naar Leidschendam goed te vinden.

Ben jij wel eens bij deze winkel geweest ? Wat vind jij van deze producten ? Liefs, Vera

Een gedachte over “Ik ging shoppen bij de Bath&Body Works en nam mee ..

  1. Fijne aankoopjes, ik was bewust niet binnen gestapt omdat ik nog 2 kaarsen heb staan. Ben eigenlijk alleen fan van de kaarsen niet zo van de body producten 🙂 maar ga er zeker nog wel eens naar binnen om nieuwe te kopen als ik niet op vakantie kan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.