My Weekly Diary #29/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week moest ik me zonder Mr C en Little Miss C vermaken. Of me dat lukte ? Je leest het (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Een heerlijke werkdag, at the office, die met gesorteerde gebakjes gestart wordt! Na het werk rijd ik via de carwash en de Appie naar huis, alwaar ik een lekker lui teevee-avondje houd (wie geniet er ook zo van Lang leve de liefde, en B&B vol liefde ?).

Dinsdag

Over vandaag valt eigenlijk niet zo veel te vertellen. Ik heb een goede werkdag, ren mijn standaard hardlooprondje, en maak ’s avonds een heerlijk maaltje voor mezelf (tortellini arrabiata, met veel parmigiano reggiano, salami, scrocchi met truffelpesto, en rode wijn). Ik vermaak me prima, zo in mijn uppie, en de wetenschap dat Little Miss C en Mr C zich ook prima vermaken op de camping in Italië, zo zonder mij, maakt dat het goed voelt aan beide kanten.

Woensdag

Een heerlijke dag met lieve big Sis in Westfield Mall of the Netherlands. We slagen leuk bij Bath&Body Works, eten ons buikje vol bij Vapiano, kletsen heerlijk bij, en doen wat bloedfanatieke potjes airhockey.

Donderdag

Hectiek alom op de zaak vandaag; ik merk echt de toegevoegde waarde van het op kantoor aanwezig zijn. ’s Middags heb ik een meeting, en ook daar is de verbinding die we fysiek met elkaar voelen van wezenlijk toegevoegde waarde. Hoe heerlijk de balans werk-privé, en de efficiency ook is bij het thuiswerken, uiteindelijk gedij ik toch echt het beste in de kantoor dynamiek. Je leest het al : het was een prima werkdag.

En mijn avond is ook meer dan prima. Ik besluit Bootcamp te skippen en in plaats daarvan spontaan met een vriendin uit eten te gaan. Genieten !

Mijn voorgerecht: scampi met knoflook en rode peper

Als ik thuis kom, zet ik nog even mijn werklaptop aan, en maak ik een begin met het uitwerken van de notulen van vanmiddag.

Vrijdag

De dodelijke efficiency van thuiswerken kan ik goed gebruiken, vandaag. Ik zet mijn wekker vroeg en knal aan een stuk door, om mijn main target, het versturen van de notulen, voor elkaar te krijgen. Hetgeen lukt. Om 15.30 zet ik mijn werklaptop uit en ga ik naar de stad. Ik shop wat necessities en pak daarna een terrasje. En omdat ik zo lekker zit, besluit ik impulsief daar ook een hapje te eten.

Chardonnay the day away

Zaterdag

Vandaag staat een dagje Amsterdam op het programma, met eerst een bezoekje aan de PC en daarna aan de Bijenkorf.

Altijd schrikken wat je af moet tikken in Amsterdam aan P-geld …

Bij de Bijenkorf pas ik een prachtige zonnebril van CHANEL, met een fijn gouden frame en heel subtiele CC-logo’s. Ik vind m super staan, maar ben verstandig en laat m liggen. Mijn Ray Ban doet nog prima dienst.

Voor het geval dat ik spijt ga krijgen heb ik toch maar een foto van de details van de zonnebril genomen ….

Zondag

En op deze laatste dag van de week slaap ik lekker uit, en kijk ik de film Festen in bed. ‘s Middags ga ik een rondje hardlopen, en verder keuvel ik een beetje in en om het huis. Ik houd het dus rustig vandaag. Ook wel even lekker na deze uithuizige week!

Komende week komen Mr C en Little Miss C alweer naar huis, en heb ik een bijzonder zakendiner gepland staan. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #29/2021

  1. Ai pijnlijk die parkeerkosten in Amsterdam nietwaar?! Daar kun je bijna van uit eten haha. Hier was het verder ook een prima weekje. Ik ga morgen ook weer een dagje naar kantoor. Ik ben er nog niet helemaal over uit het thuis/kantoor werken. Ik merk dat ik door de nieuwe Delta variant toch weer wat huiverig ben voor (teveel) mensen om me heen. Ondanks dat ik nu volledig gevaccineerd ben merk ik dat ik angstiger ben dan voorheen….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.