My Weekly Diary #25/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week genoot ik van mijn laatste thuiswerkdagen, gingen Mr C en ik op date night, en zette ik letterlijk de bloemetjes buiten. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Deze langste dag van het jaar, en tevens de start van de zomer begint vrij druilerig. Als ik naar buiten kijk vanuit het raam van mijn (thuiswerk-)kantoor zie ik alleen maar regen en donkere luchten. Blehh. Vorige week vond ik het met vlagen echt te warm, maar dit is ‘m ook niet hoor ! Gelukkig heb ik er voor de rest weinig last van, ik blijf de hele dag binnen, achter mijn bureau. De werkdag verloopt vlotjes, en zonder problemen kan ik om 18.00 uur achter de teevee plaats nemen om NL te zien voetballen. En om 21.00 uur doe ik de wedstrijd van België er ook nog even achteraan.

Het uitzicht vanuit mijn (thuiswerk-)kantoor

Dinsdag

Een prima (thuis-)werkdag vandaag. Ik rond wat klusjes af, zet wat zaken in werking, en met een lekker gevoel sla ik mijn laptop dicht. We eten weer vroeg vandaag, want vanavond is Zumba.

Tijdens mijn pauzewandeling kom ik een Happy Stone tegen die ik tijden geleden gemaakt heb en voor mijn gevoel toch wel echt ín het zicht gelegd heb. Ik ben benieuwd hoe lang het nog gaat duren voor iemands oog erop valt en ie meegenomen wordt.

Door mij gemaakte Happy Stone

Woensdag

Mijn parttime dag vandaag begin ik met een 10 km-run, en na een middagmaal plof ik met een boek in de tuin neer. Ik heb vandaag weer mijn nieuwe Lonneke NooteboomxShoeby jurk aan. Ik was bang dat ie me net als de blauw-groene variant niet zou flatteren maar gelukkig is dat niet het geval, en ik ben dan ook erg blij met mijn nieuwe jurk. Het is een andere stijl dan die ik normaal gesproken heb, en ik zou de jurk ook niet zo snel naar kantoor aan doen, maar voor zo, privé, draagt ie heel comfortabel. De stof is licht en koel, en ideaal voor zomerse dagen.

Limited Lonneke Nooteboom x Shoeby

Als diner willen we aspergesoep eten, maar dan blijkt dat bij ons vaste adresje de asperges al op zijn. We besluiten een rondje langs diverse boerderijwinkels te maken, en komen met een heerlijke buit (inclusief geschilde asperges) terug. Overigens bestaat onze buit uit boerenkarnemelk en -vla van de zuivelboerderij, gedroogde worst van de vleesboerderij, aardbeitjes en asperges ,eieren bij de kippenboer, en muesli van de bakkersmolen.

Bij deze boer kocht ik geschilde asperges en gedroogde worst

Donderdag

Een kantoordag vandaag ! En wat is het heerlijk om weer onder de mensen te zijn, al moet ik wel even slikken als ik ‘s middags het bericht krijg dat ik met ingang van maandag weer naar kantoor moet.

Waar ik in het begin zo heb moeten wennen aan dat hele thuiswerken, moet ik nu zo wennen aan het idee weer standaard naar kantoor te gaan. Wat gaat het snel ineens allemaal, die afbouw van de covid-maatregelen. Tja, het is ook nooit goed hè!

Scampi met knoflook, ui en tomaat als voorgerecht

Na het werk heb ik een dinner date ! Little Miss C heeft eindejaarsdagen van school en pas laat thuis, dus Mr C en ik maken van de gelegenheid gebruik om samen heerlijk uitgebreid uit eten te gaan.

Vrijdag

Een dag met een externe business meeting, en ’s avonds een gecancelde golfdate. We zouden eigenlijk met z’n 3-tjes gaan golfen, maar het is zulk druilerig weer dat we besluiten niet te gaan. In plaats daarvan maken we er een teevee avondje van en beginnen we met het tweede seizoen van Lupin.

Zaterdag

Vandaag is echt een dagje met allerhande klusjes. Zo rijd ik langs een klein tuincentrum #supportlokaal, om wat nieuwe tuinplanten te kopen. De violen die ik heb tieren welig, maar ik vind het allemaal een beetje te. Ik vervang daarom wat bakken met geraniums in verschillende kleuren.

Geraniums

Zondag

En de zondag is een zondag als zo vele zondagen, gevuld met golfles, hardlopen, en lummelen in en om het huis.

Alleen nog oranje en blauw over … vreselijk!

Oh, en ik besteed behoorlijk wat tijd aan mijn puzzel. Ik wil ‘m afhebben; het duurt me al veel te lang, en helaas laat de hulp van Little Miss C, op wiens initiatief we dit “gezellig samen” zouden doen, te wensen over …

Komende week heeft Little Miss C haar proclamatie, start ook ik met de maaltijdboxen van Hello Fresh, en ga ik weer standaard naar kantoor. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.