My Weekly Diary #22/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik super productief op het werk, genoot ik enorm van het zonnige zomerweer, en ontving ik mijn Covid-19 vaccinatie. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Een drukke werkdag vandaag; ik begin ’s ochtends al vroeg met het wegwerken van allerlei zaken die dit weekend zijn binnen gekomen, en de gehele middag zit ik in (Webex-)vergadering. Na het werk ga ik even op de fiets naar de Bib; ik was vorige week geweest, maar van de 3 boeken pakte 1 boek mij absoluut niet (Nicci French-Verloren), en een tweede boek (Katie Fforde – Vrij Spel) kwam me tijdens het lezen zo bekend voor, dat ik die waarschijnlijk al eens gelezen had.

Heerlijk buiten werken in de tuin, één van de voordelen van thuis werken!

Na het avondeten kruip ik nog even achter de werkcomputer, in de tuin, en maak ik een begin met het uitwerken van het verslag van vanmiddag.

Dinsdag

De dag begint met een virtueel koffiemoment voor een collega die 12,5 jaar in dienst is, en daarna rol ik de hele ochtend van meeting in meeting. Tijdens de lunchpauze maak ik een heerlijke wandeling, en daarna kruip ik direct weer achter de computer waar ik aan een stuk achter zit tot het tijd is om te eten. We eten voor ons doen vroeg vandaag (om 17:30 uur) want vanavond ga ik naar Zumba, en ik wil graag vóór de les gegeten hebben.

Zumba is eigenlijk te warm om lekker te zijn. In de zengende hitte in de volle zon op een atletiekbaan bezig zijn is niet zo fijn. Na Zumba trek ik bij met aardbeitjes en een cola, en ga ik nog even aan het werk.

Even wat suiker bijtanken na een uurtje Zumba in de zengende zon

Woensdag

Ik sta op met spierpijn van gisteren. Mijn benen branden. Hoe dan? Zo hard heb ik ook weer niet meegedaan met de les! Bijzonder. ’s Ochtends werk ik nog zo’n anderhalf uur in de tuin, en ’s middags vertrek ik naar de stad om een jurk op te halen. Ik had 2 jurken van Lonneke Nooteboom besteld (bij Shoeby), en eentje is binnen. Helaas is de pasvorm niet wat ik ervan verwachtte … mijn hoop is gevestigd op jurk 2, die nog even op zich laat wachten.

Prachtige stof en details maar helaas flatteerde de jurk mij niet …

Donderdag

Vandaag vertrek ik naar kantoor om een klusje logistiek te begeleiden. Ik vind het heerlijk om weer even uit huis en onder de collega’s te zijn. ‘s Avonds spendeer ik zoals eigenlijk elke avond deze week de nodige tijd met Little Miss C aan haar toets Frans, die morgen op het programma staat.

Helaas voor Little Miss C, de boeken zijn niet gestolen, ze moest full-fletch aan de bak deze week

Vrijdag

En deze laatste werkdag van de week verloopt vrij rustig en kan ik redelijk op tijd afsluiten.

Verder maak ik de status van de Appie moestuintjes op. Ik heb oprecht mijn best gedaan, maar behalve de snijbiet en de kamille is het, zoals gebruikelijk, weer een dooie boel.

De enige twee die het enigszins lijken te doen; de rest is zoals gebruikelijk een dooie boel

Zaterdag

Hopelijk is de vaccinatie ook figuurlijk gezien een uitgang uit de corona-ellende

Mijn vaccin wordt vandaag gezet. Gezien alle verhalen in mijn omgeving had ik er rekening mee gehouden dat ik me niet zo lekker zou gaan voelen, maar gelukkig heb ik nergens last van. Ik maak er desondanks een rustig dagje van.

Zondag

En vandaag is het zoals gebruikelijk weer een dag die in het teken staat van sport. Little Miss C en Mr C spenderen hun ochtend op de golfbaan, en ik ga hardlopen.

Komende week mag ik weer een dag naar kantoor, ga ik (online) bingo’en, en ben ik van plan lekker veel voetbal te gaan kijken. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #22/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.