06.06.2021 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ sample sale shoppen ♥ huis restylen ♥ nummertje 13 ♥ escape room ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ pioenrozen ♥ diamond painting ♥ warm schuimbad ♥ kilometers maken voor Miles4Life ♥ naaktslak! ♥ RM M ♥ de Berk ♥ Knokke ♥ lieve berichtjes voor mijn verjaardag ♥ De Lijst van Sis en mij ♥ Zumba ♥ Lady en de Vagebond puzzle ♥ Een Zomer aan Zee van Katie Fforde ♥ mijn lieve volgers ♥ Omar Sy ♥ New York/Boston ♥ terrasjes pakken ♥ de designs van Martyna Zoltaszek ♥ Libre van YSL ♥ Moët&Chandon Ice impérial ♥ Scheveningen ♥ salade Old Amsterdam ♥ Raspatat ♥ 01.05.21 ♥ Lindt Creation Dark Refreshing Mint ♥ the things are not there for nothing ♥ vlees uit de Boretti buitenkeuken ♥ zonnig zomerweer ♥ life planner ♥ kersen ♥ tafel voor twee ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ focus

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.