My Weekly Diary #21/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had ik een vrij rustige week, ging ik op verjaardagsvisite bij mijn schoonzoon, en genoot ik van de zon in Scheveningen. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Het is Tweede Pinksterdag vandaag, en dat betekent dat ik een extra vrije dag heb. En die besteed ik erg goed : ik slaap allereerst uit, en vervolgens ga ik lekker creatief in de weer. Ik leg een knutselmap aan voor de werkjes van kleine Little Miss C (ohh waar is die tijd gebleven ?), blog wat, schilder wat, en zoek wat foto’s uit die ik in ons trapgat wil gaan hangen. Later op de dag ga ik hardlopen in het bos, maar helaas barst de hemel los met onweer en stortregen en kom ik kletsnat thuis.

Modderploeteren in het bos

Na een warme douche en een lekkere pasta bolognese stap ik heerlijk rozig in bed, en val ik voor mijn doen heel vroeg in slaap.

Dinsdag

Een normale (thuis-)werkdag vandaag, zonder bijzonderheden. Ik heb de hele tijd het gevoel dat het maandag is, maar ik heb morgen alweer vrij, dus ik moet me daar niet in vergissen ! Wel heel fijn trouwens, beter dit dan andersom.

’s Avonds ga ik naar Zumba, dat vanaf nu op de atletiekbaan gehouden wordt, en niet meer op een grasveld. Een echte verbetering!

Woensdag

Mijn parttime dag vandaag die ik besteed met keuvelen in huis, naar de Bib gaan, en met Little Miss C shoppen voor een verjaardagscadeautje voor haar Vriendje. De keuze valt op een leuke beker die we laten vullen met een snoepmix, en een mooie kaart.

Cadeau voor mijn schoonzoon die morgen jarig is

Donderdag

En vandaag is ook een prima (thuis-)werkdag. Ik handel de nodige klusjes af, en vlieg er lekker doorheen vandaag. Na het werk gaan Little Miss C en ik op verjaardagsvisite bij haar Vriendje.

Wachten tot onze voorgangers weg zijn en we het cadeautje af mogen geven aan de deur

‘s Avonds gaan we even langs de Action, het is alweer veel te lang geleden dat we daar geweest zijn. Met een volle tas keren we huiswaarts; ik zal eerdaags een shoplog maken van de dingen die ik gescoord heb!

Vrijdag

De laatste werkdag van de week alweer, die redelijk overzichtelijk verloopt. Ik bereid de komende werkweek voor, rond wat zaken af, en log op tijd uit. Als avondeten maak ik aspergesoep volgens mijn eigen succesrecept dat je hier kunt vinden.

Asperge roomsoep

Verder besluit ik mee te doen met een EK pool maar het voorspellen van de uitslagen van de individuele wedstrijden vind ik nog een behoorlijke kluif! Als winnaar duid ik echter België aan; daar ben ik snel uit.

Mijn voorspelling voor de EK2020

Zaterdag

Vandaag gaan we een dagje naar Scheveningen. We borrelen uitgebreid, gaan in het reuzenrad, genieten van de zon, en waaien lekker uit. Ge-nie-ten!

Prachtige uitzicht vanuit het reuzenrad

Zondag

Zoals gebruikelijk staan de ochtend en de vroege middag in het teken van sportieve activiteiten. Ik breng Little Miss C naar golfles, en terwijl zij bezig is, loop ik een uurtje hard in de omgeving van de golfbaan. De rest van de dag spenderen we rustig in en om ons huis, we bbq-en als avondeten, en ik ga daarna nog even verder met de Lady&Vagebond legpuzzel.

Komende week heb ik vrij veel overleggen gepland staan, dus zakelijktechnisch wordt het een druk weekje. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #21/2021

  1. Afgelopen week was eigenlijk te druk dus probeer mezelf even deze week op de rem te zetten en heb wat tijden uitgeboekt in mijn agenda en ga proberen daar niets tussen te laten komen, haha we gaan het zien, het weer ziet er in elk geval prachtig uit, dus zeker elke dag even een stukje lopen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.