Gouden driehoek edelstenen

Als ik een dier zou zijn, dan zou ik best eens een ekster kunnen zijn. Niet dat ik dat nou zo’n mooie vogel vind, maar net als die vogel ben ik gek op alles wat glimt en blinkt, en dus ook op edelstenen ! Onlangs kocht ik een setje dat bekend staat als de Gouden Driehoek, en vandaag vertel ik je daar iets meer over.

Edelstenen

Naast dat edelstenen er prachtig uitzien, zou elke steen ook een bepaalde werking of geneeskracht hebben. En hoewel ik over het algemeen zo nuchter als wat ben, wil ik best openstaan voor de mogelijkheid van deze helende werking van stenen. Baadt het niet, dan schaadt het niet, nietwaar ? En de edelstenen zijn sowieso een mooi accessoire.

Een tijdje geleden las ik over de Gouden Driehoek, drie stenen die er stuk voor stuk prachtig uit zien, en die elkaar qua werking zouden versterken. Ik besloot ze dan ook te kopen, niet alleen als pronkstuk, maar ook omdat deze kristallen, als je ze samen plaatst, een optimale positieve energiestroom zouden genereren. En positiviteit is nooit weg natuurlijk !

De Gouden Driehoek

De Gouden Driehoek, ook wel bekend als de Drie eenheid, bestaat uit de edelstenen Rozenkwarts, Bergkristal, en Amethyst. Elk van deze stenen heeft afzonderlijke krachten, maar samen versterken ze elkaar. Samen geven ze meer energie. Deze drie-eenheid verbindt lichaam, geest en ziel, waardoor ons lichaam beter in balans komt en we een positiever gevoel in het leven krijgen.

Rozenkwarts : staat voor liefde en balans op fysiek gebied

Bergkristal : biedt bescherming, geeft energie en zuivert. Zorgt voor balans op spiritueel gebied

Amethyst : staat voor rust en balans op geestelijk gebied

Ik heb de stenen nu een aantal weken in huis, en heb een mooi plekje voor ze gevonden. Over de werking kan ik nog niets zeggen hoor, maar ik stel me er wel open voor. Ik houd je op de hoogte !

Houd jij ook zo van bling-bling ? En heb jij je al eens verdiept in de werking van edelstenen ? Ik lees het graag in de comments. Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.