My Weekly Diary #18/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik helemaal in de ban van een Nederlandstalig nummer, scoorde ik een leuke kledingbuit voor weinig, en hielp ik mee met de zoektocht naar de vermiste Wendy. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Een prima werkdag vandaag, met weinig bijzonderheden. Ook wel eens lekker! ‘s Avonds eet ik zelfgemaakte linzensoep, en spendeer ik voor het eerst in tijden de avond op de bank, voor de televisie.

#guiltypleasure

En ik draai Mijn Hart van Henk Dissel helemaal grijs vandaag (en naar wat later zou blijken, de rest van de week). Wat een heerlijk nummer is dit, ideaal om keihard mee te blèren.

Dinsdag

Het enige relaxte vandaag is mijn lunch met Mr C want voor de rest is het een chaotische werkdag, waarin ik (digitaal) van hot-naar-her vlieg. ’s Avonds doe ik mee aan een uurtje Zoomba, en met een beetje geluk is dit het laatste digitale dinsdaglesje, want waarschijnlijk mogen de live buitenlessen vanaf volgende week weer hervat worden. Fingers crossed !

Mr C you en ik lunchen niet vaak samen maar áls we samen lunchen, dan eten we eigenlijk altijd verse kaiserbroodjes met filet américain en verse jus d’orange. Mijn favorieten.

Woensdag

Het is dan wel mijn part-time dag maar de wekker staat om 06:15 uur, vroeger dan op mijn werkdagen momenteel; ik ga sample sale shoppen met mijn schoonmoeder. We slagen allebei meer dan goed; mijn buit bedraagt 6 items (1 sjaal en 1 jurk van Gerry Weber & 2 jurkjes, 1 broek en 1 overhemd van Taifun) dus het vroege opstaan was het meer dan waard!

Onze buit

Donderdag

Een prima werkdag vandaag met als laatste taakje het invullen van een enquete over de thans geldende norm van thuiswerken binnen het bedrijf waar ik werk. De evaluatie dient om ervaringen met betrekking tot thuiswerken op te halen en om mijn wensen voor de toekomst te inventariseren. Waar ik tot voor kort het vreselijk vond om thuis te moeten werken, heb ik inmiddels moeite met de idee om structureel op kantoor te moeten werken. Ik hoop in de toekomst minimaal 1, maximaal 2 dagen thuis te mogen werken (ik werk 4 dagen in de week). Ik ben benieuwd waar het bedrijf mee komt.

Standaard aanblik van mijn bureau … altijd een zootje

Na het werk doe ik nog een uurtje Zoomba en de rest van de avond spendeer ik met administratie, socializen en lezen.

Vrijdag

Na het werk doe ik mee met een door de Personeelsvereniging georganiseerd event. Dit keer gaan we onder het genot van lekkere hapjes (online) op zoek naar de vermiste Wendy, en gelukkig vinden we haar!

Ons buffetje

Zaterdag

De ochtend staat in het teken van een verhuizing, en ‘s middags breng ik Little Miss C naar een vriendinnetje die een sleep-over houdt. Mr C en ik hebben dus het rijk alleen! We wilden op terras gaan, maar helaas is het weer te slecht om dat te doen. In plaats daarvan blijven we thuis en besluiten we een film te huren; Into the Labyrinth-met Dustin Hoffman. Maar wat een vage film is dat …. die zetten we dus na 20 minuten af. Het alternatief Made in Italy is stukken beter, al heb ik na afloop wel enorme zin om naar Toscane te gaan.

Ik kan niet wachten om ook weer eens een vino te drinken in Bella Italia

Zondag

Ik slaap lekker uit vandaag, en om 12 uur ga ik Little Miss C halen, die zoals te verwachten was, geen oog heeft dicht gedaan vannacht. Verder ga ik voor het eerst in dagen weer eens aan de slag met het diamond-painting project, en de rest van de dag doe ik allerlei kleine dingen als bloggen, lezen, en een beetje rommelen in huis.

Komende week doe ik mee aan de Miles4Life challenge van mijn werkgever, hoef ik maar 2 dagen te werken, en ben ik jarig! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #18/2021

  1. Hier hetzelfde, moet er niet aan denken om weer 5 dagen per week naar Amsterdam op en neer te rijden, scheelt me naast een hoop tijd ook heel veel focus tijd. Ik zit aan de receptie balie en merk gewoon dat ik me slecht kan concentreren als ik daar zit en thuis enorm veel productiever ben. Ik hoop ook minstens 2 dagen thuis te kunnen blijven werken als zou 3 nog beter zijn 🙂

    Like

  2. Volgens mij wennen de meeste mensen wel aan het thuiswerken. Ik heb die luxe niet maar ik zou het ook niet willen. Ik zou het contact met mijn collega’s wel gaan missen, volgens mij word ik dan echt een kluizenaar!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.