05.05.2021 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ shoppen bij de Intratuin ♥ geen gaatjes bij de halfjaarlijkse tandartscontrole ♥ het afvinken van De Drie Pijlers ♥ bloembollenvelden ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ after-running-euforie ♥ MOËT&CHANDON ROSÉ IMPÉRIAL ♥ ¿Quién Mató a Sara? ♥ Lindt Kirsch ♥ escape room ♥ mijn nieuwe kantoor ♥ vogeltjes in de tuin ♥ Zeeuwse zonsondergang ♥ Het Mysterie van de Rode Lipstick ♥ vage plannen voor een Thailand/Marrakesh/… Trip ♥ Toscaanse Bruiloft ♥ een 10 met een griffel ♥ College TV ♥ mijn lieve volgers ♥ het “vind mijn iPhone”-knopje op mijn Apple Watch ♥ Rituals Sweet Jasmine ♥ functioneren zonder bril/contactlenzen ♥ diamond painting ♥ College Cava ♥ happy stone ♥ running therapy ♥ James Morrisson ♥ Henk Dissel ♥ 01.05.21 ♥ dagje naar kantoor ♥ truffelfriet ♥ RM M ♥ Koningsdag in Breda ♥ Wietske ♥ voorzichtige versoepelingen ♥ Sis ♥ verwachtingen die uitgesproken worden ♥ fatboy

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.