My Weekly Diary #17/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week werd mijn moeder ontslagen uit het zorghotel, hoefde ik maar 2 dagen te werken, en besteedde ik uuuuren aan Little Miss C’s diamond-paint-project. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Een verplichte vrije dag die ik heerlijk relaxed door breng met uitslapen, uitgebreid koffie drinken op bed, boodschapjes doen, en een hardloopsessie door de bossen. En we krijgen goed nieuws: Little Miss C is toegelaten op de middelbare school van haar keuze, hetgeen we vieren met een feestmaal bestaande uit pizza, pasta en friet!

Na het eten keuvel ik wat in huis, en ik diamond-paint nog een paar uurtjes aan het project waar Little Miss C en ik gezamenlijk aan begonnen zijn.

Het vordert al aardig

Dinsdag

Een goed begin is het halve werk: koffie op bed met een oranje roomsoesje

Koningsdag start ik goed als Mr C me wakker maakt met een koffie en een oranje roomsoesje op bed. ‘s Middags vertrekken we traditiegetrouw naar Breda waar we in het Valkenburgerpark niet naar de Vrijmarkt gaan (hopelijk wordt die volgend jaar weer georganiseerd!), maar wel een heerlijk drankje drinken. De rest van de dag is rustig, we kijken naar de film Enrico Piaggio, un sogno italiano (de uitvinder van Vespa) op Netflix, en ik diamond-paint nog wat.

Woensdag

Ondanks het feit dat het mijn parttime dag is, log ik toch even in, om een workshop te volgen en wat kleine klusjes in werking te zetten. De uurtjes die ik nu extra maak, lever ik morgen in, want dan wordt mijn moeder ontslagen uit het zorghotel en keert ze voltijds terug naar huis.

Workshop Het Nieuwe Account over Microsoft coderingen, licenties, usertypes en meer …

Na de workshop ren ik nog 10 km hard, en ’s avonds ga ik, hoe verrassend, weer een uurtje diamond-painten.

Donderdag

Om 14:30 uur rond ik mijn werkdag af, en vertrek ik naar de Bollenstreek om mijn moeder welkom thuis te heten. Als feestmaal eet ik een salade geitenkaas met focaccia én truffelfriet.

Friet én truffel, 2 van mijn favorieten in één gerecht

Vrijdag

Vandaag ga ik voor het eerst in maanden een hele dag naar kantoor! Mijn baas en ik zijn de enige 2 aanwezigen op onze etage en we praten uitvoerig bij, zowel over werktechnische als privé zaken en dat is erg fijn. Verder doe ik wat achterstallige klusjes, rond ik wat zaken af, en als ik om 18:30 uur het laatste telefoontje afgehandeld heb, is het eindelijk tijd voor weekend.

True …

Zaterdag

Mijn plan om er een rustig dagje van te maken lukt niet helemaal. Het is pas rond 22:00 uur als ik wat tijd voor mezelf heb. En die besteed ik met diamond-painten. Helaas lukt het niet het project af te maken, maar ik heb goede hoop dat dat morgen wel gaat lukken.

Zondag

En vandaag heb ik dan wel een rustig dagje. Ik ga hardlopen, Little Miss C legt de laatste diamonds in ons gezamenlijke project, en ‘s avonds kijk ik een heerlijke film.

Helaas geen financiële knaller …

We checken ook nog ons Koningsdag lot en de 3 Oudejaarsloten die we nog hadden liggen. Maar de buit valt tegen, slechts €10.- prijzengeld …

Komende week ga ik sample sale shoppen, en heb ik een event van mijn werk. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #17/2021

  1. Hier niet veel gedaan op Koningsdag, een boek gelezen in de tuin dat wel. En we hadden de schilderklas met het werk, echt heel leuk een aanrader om te doen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.