My Weekly Diary #14/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had ik lekker vrij, deden we zo’n typisch Tweede Paasdag-ding, en kwam ik als bollenmeisje behoorlijk aan mijn trekken. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Het is Tweede Paasdag vandaag, en waar we van plan waren naar de kust te gaan voor een strandwandeling en een broodje vis, weten we niet hoe snel we dat plan uit onze hoofden moeten halen als we naar buiten kijken. Regen, wind, guurheid, bah ! Spontaan besluiten we des Tweede-Paasdag-eigens dan maar naar de Intratuin te gaan. We kunnen nog wel een mooie plant in de keuken gebruiken.

Als alternatief voor dat Noordwijkse visje maak ik ’s avonds tonijnsalade voor het diner. ‘s Avonds kijken Mr C en ik een film (The secrets we keep).

Dinsdag

Geen wekker vandaag want ik heb vrij deze week ! Als ik uit mezelf wakker word, zie ik het winterse landschap, hoe dan?

De dag kabbelt rustig voorbij met een lunch van de traiteur, wat rommelen in huis, en Zoomba.

Woensdag

De dag begint met een controle afspraak bij de tandarts, gelukkig worden er geen gaatjes ontdekt-dat vind ik altijd zo’n opluchting!

‘s Middags Netflix ik wat, en ga ik langs de Bib voor een nieuwe voorraad boeken.

Ik ben erg benieuwd naar “IK BEN ER NIET” van Lize Spit, maar helaas zijn alle exemplaren al gereserveerd en uitgeleend

Donderdag

Een dagje Leiden vandaag met prachtige bollenvelden, een goed gesprek in de revalidatie-instelling van mijn moeder, De Drie Pijlers die afgevinkt worden, lekkere haver cappuccino’s met een extra shot espresso bij de Starbucks, en heerlijke blikken van verstandhouding.

En als ik dan toch in de Bollenstreek ben neem ik uiteraard weer een bosje tulpen mee naar huis

Vrijdag

Het enige actieve dat ik vandaag doe is een 10 km-run. Ik heb zo totaal geen zin, en ik moet de motivatie om te gaan en vol te houden echt uit mijn tenen persen, maar achteraf voel ik me, zoals altijd, enorm voldaan.

Borrelplank, helemaal voor mijzelf alleen !

De rest van de dag staat in het teken van Netflix, lezen, op de bank hangen, en lekkere hapjes (letterlijk dan hè, hahaha).

Zaterdag

Ik at het citroen-merengue taartje

De wekker staat vroeg want vandaag mag mijn moeder een paar uurtjes naar huis om weer wat te wennen, en mijn zus en ik willen al in haar huisje zijn, als ze arriveert. Ik haal taartjes bij de lokale patisserie om haar thuiskomst wat luister bij te zetten.

Zondag

Tijdens het hardlopen, vrijdag, ontdekte ik geheel onverwacht een hyacintenveld en daar loop ik vandaag even heen. Omdat ik toen geen camera bij me had, en geen tijd om te stoppen #focused, ga ik nu even langs om te genieten van de aanblik en de heerlijke geur. Tja, ik ben en blijf nu eenmaal een bollenmeisje.

Die geur alleen al!

Komende week heb ik nog een weekje vrij, hoewel, vrij … mijn agenda staat al behoorlijk volgepland met afspraken. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #14/2021

  1. Mooi he die bollenvelden, ga volgende week ook eens kijken of ik ze kan spotten. Qua weer was het inderdaad een rare week. Ik hoop echt toch wat betere temperaturen ben er wel aan toe, beetje in de tuin rommelen of even lekker buiten zitten. Nu is het in hoog tempo mijn ommetjes afwerken met muts en sjaal 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.