My Weekly Diary #12/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik al helemaal in Paas-sferen, genoot ik van de natuur in de Duin- en Bollenstreek, en nam ik mijn nieuwe zomertas in gebruik. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Een normale thuiswerkdag vandaag, inclusief een heerlijke lunchwandeling. Wat een genot na de rollercoaster van de afgelopen week terug in de structuur te stappen. Dinner bestaat uit preistamppot met gehaktbal, lekker gezond na alle meuk uit de vending machine van het ziekenhuis, afgelopen week.

Preistamppot

’s Avonds decoreren Little Miss C het huis wat voor Pasen, onder andere met versierde paastakken, ik vind dat altijd zo gezellig staan.

Dinsdag

En wederom een prima (thuis-)werkdag vandaag, met tussen de middag een 10 km.-run die me zwaar valt, mijn benen lijken wel van lood. Einde werkdag ga ik even naar het tuincentrum, ik koop wat viooltjes en doe wat inspiratie op voor het XXL vogelhuis dat ik graag in de tuin wil.

Bosviooltjes

Woensdag

Vandaag vertrek ik naar Leiden, waar mijn moeder sinds afgelopen vrijdag verzorgd wordt. Ik ben er eergisteren voor het laatst geweest, en toen was ze erg moe. Ik ben daarom enorm benieuwd hoe het nu met haar gaat. Na een gesprek met de behandelend arts vertrek ik naar Noordwijk aan Zee, even een frisse neus halen, en de wind door mijn hoofd laten blazen. Daar heb ik echt behoefte aan.

En als we dan toch in Noordwijk zijn … is er niks lekkerder dan een broodje makreelfilet eten aan de boulevard

Donderdag

Na mijn (thuis-)werkdag doe ik mee aan een lesje Zoomba, even die te lekkere koekjes die ik soldaat heb gemaakt, ervan afwerken.

Té lekker, deze Paaskuiken koekjes van de HEMA

Vrijdag

Last-minute spoedklusjes, belangrijke instructies, en ’s avonds een gezellige (online) Pub Quiz van mijn werk, deze 3 dingen vatten mijn dag wel zo’n beetje samen.

Lekkere hapjes voor tijdens de pubquiz

Zaterdag

De dag begint met een bezoekje door Mr C aan mijn moeder. Ze mag maar 1 persoon per dag ontvangen, dus ik wacht in de auto. En als we dan toch in de Bollenstreek zijn, halen we natuurlijk tulpen bij de kweker !

De charme van bloemenstalletjes met niet perfecte bossen tulpen

Erna rijden we door naar mijn schoonmoeder voor warme knuffels, een luisterend oor, en heerlijke penne all’amatriciana.

Zondag

Een change of plans vandaag. Ik besluit een korte 5k run nuchter te doen omdat ik toch maar even op bezoek ga bij mijn moeder vandaag. Ik ben niet helemaal gerust, na het bezoekje van Mr C gister, en wil graag zelf even vinger aan de pols houden.

Mijn nieuwe zomer portomonnee

En ‘s avonds stop ik de laatste spulletjes in mijn nieuwe tas. De zomertijd is ingegaan, en dat betekent dat ik mijn zomertas in gebruik neem, en afscheid neem van mijn winter schoudertas (afgelopen winter had ik een zwarte van Kate Spade in gebruik). De tas die ik deze zomer ga gebruiken is een nieuwe : het is een prachtige Kate Spade, inclusief bijpassende portomonnee. Ik hoop deze tas naar veel mooie plekjes mee te kunnen nemen, deze zomer.

Komende week heeft Little Miss C al Paasvakantie en heb ik mijn laatste werkweek voordat ik ook 2 weken vrij ben.
Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

4 gedachten over “My Weekly Diary #12/2021

  1. Mooie week is dat geweest!
    Kate Spade is ook een van mijn favoriete handtassen- of gsm-hoesjes-ontwerpster! Dus die handtas van jou kan niet anders dan prachtig zijn!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.