My Weekly Diary #11/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week zat ik uren in de auto, kreeg Little Miss C haar middelbare schooladvies, en ging ik shoppen voor een riem bij Hermès.

maandag

Na de ziekenhuisopname van afgelopen zaterdag, staat ook deze dag volledig in het teken van de zorgen omtrent mijn moeder. Uiteraard moet ik ook gewoon werken. Het is improviseren tot en met, en heel veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden, maar gelukkig ga ik nog goed op de adrenaline.

Mijn geïmproviseerde werkplek deze maandag

Na een afspraak in het huis van mijn moeder eet ik een heerlijke pizza en als ik ’s avonds rond een uur of 22.30 weer thuis ben, en in mijn bed stap, ben ik volgens mij direct vertrokken.

dinsdag

Waar een goede nachtrust niet goed voor is ! Eindelijk heb ik sinds zaterdag weer een aantal uurtjes aan één stuk geslapen, en dat maakt echt een wereld van verschil. Ik voel me, de omstandigheden in ogenschouw nemend, echt goed en energiek, en ga dan ook met goede zin van start met mijn werkdag.

Hollandse mondkapjes

‘s Middags vertrek ik naar het ziekenhuis maar onderweg krijg ik een belletje dat mijn moeder wordt overgeplaatst naar een ander ziekenhuis, een half uur verder rijden. Als ik daar aan kom is mijn moeder er nog niet. Na de intake en met haar gebabbeld te hebben vertrek ik weer naar huis, waar ik net voor 24:00 uur aankom. Ik plof direct in bed.

woensdag

Geen rustige parttime dag voor mij vandaag. Ik moet echt even inloggen op mijn werk computer, wat werkachterstand weg werken. Tussendoor regel ik wat zaken voor mijn moeder, en besluit ik ook wat tijd vrij te maken voor een 5 km run, nuchter.

‘s Avonds hebben we oudercontact van Little Miss C, en krijgen we haar middelbare schooladvies te horen. Heel fijn dat dat advies in lijn is met onze eigen ideeën. Little Miss C wil het risico niet lopen geen plekje te hebben, dus we schrijven haar gelijk in op haar nieuwe school. Ik ben zo trots op onze topper!

De inschrijving voor Little Miss C’s middelbare school carrière is goed ontvangen

donderdag

Werken, telefoontjes plegen, zaken regelen, rustig blijven, pff het is niet niks hoor. ’s Avonds vertrek ik weer naar Haarlem. Voor de laatste keer want vanaf morgen verblijft mama weer in Leiden.

Dat is nog eens een chocolade verrassing!

vrijdag

Thank God for adrenaline … na een nachtrust van een paar uurtjes zit ik om 08:00 uur weer in de auto voor de 3e intake deze week. Hopelijk zit mama nu voor een tijdje op een vaste plek, en is er wat ruimte voor ons om ook weer wat tot rust en op krachten te komen.

Note to self

zaterdag

Vandaag besluit ik een dagje vrij-af te nemen, en wat tijd aan mezelf en mijn gezin te besteden. ’s Ochtends ga ik een rondje van 10 km hardlopen, en ’s middags vertrekken we met z’n 3-tjes naar Antwerpen. Ik moet 2 broeken bij de Zara retourneren, maar ik besluit ook even bij Hermès langs te gaan. Ik wilde de Hermès Riem met H-gesp mezelf sowieso al cadeau doen voor mijn vaste aanstelling, maar gegeven de huidige situatie omtrent mijn moeder vind ik dat ik ‘m helemaal verdiend heb ! De riem die ik in gedachten had, hebben ze op voorraad, maar als ik ‘m om heb, heb ik helaas geen “wow”-effect. Ik besluit dan ook de riem te laten liggen en in plaats daarvan een paar Hermès Oran sandalen te kopen.

Hermès Oran Sandals

zondag

En vandaag vertrek ik weer naar Leiden voor een bezoekje aan mama, in combinatie met een wandeling aan het strand, gezelligheid, sisterhood, en frietjes met broodjes kroket.

Komende week hoop ik mijn gewone leventje weer zo goed als mogelijk op te kunnen pakken, nu mama op haar plekje zit. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #11/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.