My Weekly Diary #10/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week ging ik heerlijk shoppen, vierde ik een aantal new beginnings, maar moest ik helaas ook een belletje plegen naar 112. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Qua (thuis-)werken is het een prima dag. Ik log in om 08:45 uur, maak tussen de middag een ommetje van 30 minuten, en log keurig op tijd uit om 17:30 uur, lekker overzichtelijk ! ’s Avonds staat er zelfgemaakte wortel-preisoep op het menu, en ik besluit me nader te verdiepen in de komende verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Mijn stem is belangrijk, en ik wil die gefundeerd uitbrengen. Ik bekijk de herhaling van het eerste lijsttrekkersdebat, doe nog wat nader research en dan ben ik eruit. Ik maak gelijk de papieren in orde, zodat ze op tijd op de bus kunnen en binnenkomen bij het briefstembureau in Den Haag.

Belangrijke papieren

Dinsdag

Je hebt zo van die dagen dat je er van het begin af aan zin in hebt, en vandaag is zo’n dag voor mij. Al bij het opstaan bruis ik van de energie om een aantal klusjes aan te pakken, waaronder 1 rotklus waar ik stiekem best tegenop zie. Ik zit lekker in de writers flow, schrijf een belangrijke brief die ik later deze week aangetekend zal versturen, en na een uitgebreid Webex overleg met mijn leidinggevende en duo-collega log ik met een goed gevoel uit.

Na het werk ga ik eerst 10 km hardlopen, en na een warme douche duik ik op de bank met een bord pasta en een glas rode wijn, waar ik het interview met Meghan & Harry volg. Ik kan enorm genieten van dit soort entertainment.

Heftig hoor, wat er verteld wordt

Woensdag

Een heerlijke dag vandaag, we gaan shoppen in Maasmechelen Outlet Village. Little Miss C is de laatste tijd enorm gegroeid, en kan wel wat nieuwe kleding gebruiken. We hebben wat missies bij Ralph Lauren, een superleuke trui en een reversible bomber jack die we in de online catalogus zagen, en die we ook scoren. Maar er komen nog heel wat andere leuke items bij, ook voor ons, en we komen dan ook met een geweldige buit thuis.

De Buit

Donderdag

Als ik mijn computer aanzet na mijn parttime dag gisteren, schrik ik een beetje : er zitten maar liefst 142 emails in mijn inbox. Wat is er gebeurd ? Ik schiet gelijk in de actie-modus, en werk aan een stuk door tot ik ze allemaal behandeld heb.

Hoe Dan?

Mijn lunch bestaat uit tosti’s met kaas vandaag. Ik doe het er niet om, maar ik ben altijd blij als er kaas uit de tosti’s loopt. Die plarkjes vind ik altijd het lekkerst!

Heerlijk mislukt

Vrijdag

New beginnings …

Een nieuwe lente, een nieuw begin, nou, dat kun je wel vandaag zeggen hoor. Allereerst vertrek ik ’s ochtends naar het postkantoor, waar ik een belangrijke brief die het begin van een nieuwe periode in ons leven markeert, aangetekend laat versturen. Ook doe ik mijn ondertekende arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd op de post. En verder krijgen we het groeiportfolio van Little Miss C binnen, die als basis dient voor het middelbare school-advies voor volgend jaar. Allemaal redenen voor een feestje, en we vieren het gepast met pizza e cava !

Zaterdag

Een ongeplande rit naar NL, waar ik helaas 112 moet bellen omdat mijn moeder onwel is geworden. Tot laat in de avond verblijf ik in het ziekenhuis, waar ik haar in goede handen achterlaat. Het is nog te vroeg om enige uitspraak te doen over haar gezondheidstoestand, en verwachtingen. Wel is ze buiten levensgevaar en stabiel. Fingers crossed.

Zondag

Current status

En ook vandaag staat volledig in het teken van de ziekenhuisopname van mijn moeder. Ik ga bij haar op bezoek en regel de zaken die geregeld moeten worden.

Voor komende week durf ik niet echt een vooruitblik te geven. Maar ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #10/2021

  1. Wat een naar bericht van je moeder, hoop dat het goed gaat met haar. Ik ‘heb’ ook een winkel in Maasmechelen 🙂 niet van mij natuurlijk maar ik doe de HR voor de winkel, dus volgende keer als je daar bent in de New Balance winkel de groetjes van mij doen hahaha

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.