03.03.2021 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ mijn gehaakte deken ♥ Fire Boy and Water Girl ♥ m&m’s choco eggs ♥ verantwoordelijkheid nemen ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ sneeuwpret ♥ breien ♥ L’Oreal Color Riche Perfect Red ♥ het geluid van krakende sneeuw onder mijn schoenen ♥ cartes blanches ♥ Maroon 5 ♥ schaatsen op natuurijs ♥ Lievelingspost ♥ improviseren ♥ cava ♥ 27.02 ♥ Domburg ♥ #gekopjou ♥ mijn lieve volgers ♥ Taittinger ♥ spring is in the air ♥ functioneren zonder bril/contactlenzen ♥ fantaseren over onze girls’ trip naar Parijs ♥ onze nieuwe tuinset ♥ penvriendcontact ♥ broodjes goulashkroket ♥ Dahil Sa’Yo ♥ confetti ballonnen ♥ 01.05.21 ♥ contractbespreking ♥ creatief bezig zijn ♥ mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid ♥ The Staircase ♥ rust in de tent ♥ familie ♥ leuke items scoren bij de Action ♥ pasta bolo ♥ Paasdecoraties

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.