My Weekly Diary #08/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was een feestelijke week! Zo besprak ik mijn contractverlenging, werd Little Miss C alweer 12 jaar, en kochten we eindelijk die tuinset die al jaren op onze wishlist stond. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

En deze eerste (thuis-)werkdag van de week is er een in de categorie Overzichtelijk. Gedurende de dag stromen er wat verzoekjes binnen, maar het is allemaal prima te doen, en ik kan dan ook zonder enige druk een heerlijke lunchpauzewandeling maken, en op tijd uit loggen. De avond spendeer ik rustig op de bank, met een versgemaakt preisoepje, en ik doe wat voorbereidingen voor Little Miss C’s verjaardag.

Dinsdag

Na het werk ga ik even langs het postkantoor om mijn schaatsen, die eindelijk geleverd zijn, te retourneren. Daarna doe ik wat boodschapjes, waaronder paaseitjes. Uit pure zelfbescherming koop ik geen m&m’s choco eggs meer, maar een doosje Milka mix met hele saaie smaken; hopelijk kan ik die wel weerstaan.

Het staat zo gezellig, zo’n schaaltje, maar nu met dat thuiswerken verdwijnen de eitjes te gemakkelijk in mijn mond …

De avond staat in het teken van Zoomba, maar als er tijdens de les een en al vertragingen en verbindingsproblemen zijn, besluit ik er na een half uur de brui aan te geven. Ik spendeer de rest van de avond met bloggen, en bijkletsen met een vriendin.

Woensdag

De ochtend start ik met een 10k-run. Het is warm, echt al lente-achtig, wat hardloop-technisch niet mijn weer is, maar goed, ik heb mijn beweging wel weer mooi in the pocket.

‘s Middags vertrekken we naar een tuincentrum met als missie: een nieuwe tuinset. We hebben nu een loungeset maar we willen een eetset zodat we niet meer met het bord op schoot hoeven te eten. Al jaren willen er een, en plannen we ‘m in het naseizoen te kopen (vanwege de korting), maar telkens komt het er niet van.

Little Miss C heeft zich al geïnstalleerd aan wat onze tuinset gaat worden

Omdat we heel goed weten wat voor soort set we willen, hakken we de knoop vrij snel door, en spreken we af dat ‘ie het weekend voor Pasen geleverd wordt. Kunnen we ‘m hopelijk gelijk goed inwijden met een Paasontbijt.

Na karate heb ik spontaan trek in broodjes kroket en ik maak dan ook rechtsomkeert naar de snackbar, op weg naar huis. En daar is Little Miss C maar al te blij mee !

Ik ga uiteindelijk voor broodjes goulashkroket

Donderdag

Een prima werkdag vandaag met een wel heel fijne afspraak : het doorbespreken van mijn contractverlenging.

Na Zoomba spit ik de stapel brochures door die ik gisteren mee nam uit het tuincentrum, op zoek naar decoratie-inspiratie.

Inspiratie opdoen en moodboard maken

Vrijdag

Deze morgen vertrekken we met een fikse tas met traktaties naar school : Little Miss C gaat voor haar verjaardag chips voor de klasgenoten en Quality Street voor de leraren trakteren.

Mijn Grote Meid

‘s Avonds versieren we de boel uitbundig, want tja, als je 12 wordt hoort dat er natuurlijk bij !

Zaterdag

Mijn Grote Schat

27 februari, om een heleboel redenen de belangrijkste datum in mijn leven. Maar de mooiste reden is wel dat dit ook de geboortedag van Little Miss C is. Ondanks alle beperkingen maken we er een feestelijke dag van, en heeft ze een hele fijne dag. Missie geslaagd.

Zondag

En vandaag is een rustige dag; ik voel me sinds gisteravond een beetje misselijk en rillerig, dus ik houd mijn gemak.

Komende week heb ik een behoorlijk drukke agenda, zowel zakelijk als privé. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Een gedachte over “My Weekly Diary #08/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.