My Weekly Diary #03/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had ik een productieve werkweek, kwam ik erachter dat het eten van taartjes stress doet verdwijnen, en ging ik voor het eerst in tijden weer eens shoppen.
Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Mijn weekoverzicht

Ik begin de dag met een melding van mijn Apple Watch met het weekoverzicht van vorige week; ik heb het dagelijkse bewegingsdoel alle dagen overtroffen (hij staat ingesteld op 390 kilocalorieen). Altijd leuk zo’n opsteker, en een goede motivatie om ook deze week weer mijn best te doen !

Qua werkdag is het een heerlijke dag vandaag. Op de een of andere manier is de maandag-thuiswerk-dag mijn favoriet. Ik ben dan altijd lekker productief, en heb er weer zin in tegenaan te gaan. Zo ook vandaag. Ik werk aardig wat losse eindjes weg, en log ’s avonds met een voldaan gevoel uit. Waren alle werkdagen maar zo !

Orde in de chaos scheppen, ik ben er dol op

Dinsdag

Virtueel plezier

En ook vandaag is een lekkere werkdag, met veel weggewerkte losse eindjes, en een Webex meeting in de middag. ’s Avonds doe ik een lesje Zoomba, en na het douchen kruip ik nog even achter de werkcomputer, ik begin alvast aan het uitwerken van de notulen van vanmiddag. Nu zit alle informatie nog vers in mijn hoofd.

Woensdag

Hink-stap-sprongen door de blubber

De wekker staat vroeg, want ik wil vóór ik Little Miss C van school ga halen, hardgelopen hebben. Terwijl mijn ontbijt zakt, werk ik nog even aan de notulen, en rond een uur of half 11 ga ik de deur uit. Ik merk aan mijn lichaam dat ik vermoeid ben, en ik besluit er ter plekke geen 10 km-run, maar een trail training van 1 uur van te maken. Dat is conditioneel gezien wat minder uitputtend.

’s Middags kijk ik met kippenvel naar de inauguratie van Kamala Harris als eerste vrouwelijke vice president, en van Joseph Robinette Biden jr., de 46-ste President van de Verenigde Staten:

“America United”

Donderdag

Een rommelige dag vandaag, met ’s ochtends en ’s middags een Webex en daartussenin allerlei verzoeken, waardoor ik niet lekker in mijn werk-flow kom. Dat lukt pas ’s middags laat, en dan komen er ineens nog wat last-minute urgencies binnen, pfff …

Wie schrijft die blijft …

Ik besluit daarom Zoomba te skippen en na het eten en het assisteren van Little Miss C bij haar Franse huiswerk, toch nog even in te loggen om te werken. Dat haalt de druk wat van de ketel voor morgen; de vrijdag eindig ik idealiter vroeg.

Vrijdag

Een ongeplande sms en een spontane beslissing doen deze dag totaal anders verlopen dan verwacht. Geen werkdag voor mij, maar in plaats daarvan een bijzondere hereniging en een trip-down-memory-lane.

De dag afsluiten met een taartje

Zaterdag

Vandaag haal ik de werkschade van gisteren in, en houd ik mijn gemak.

Zondag

De ochtend spendeer ik achter de werklaptop, de laatste schade van gisteren inhalend, en ’s middags gaan we even shoppen in Antwerpen. We scoren Uggs en een leuke hoodie voor Little Miss C, en verder wat paasspulletjes bij Flying Tiger, en statement earrings bij HEMA. Een heerlijke dag !

Bubble tea & shopping bags

Komende week heb ik 2 kantoordagen gepland, en heb ik tevens mijn functioneringsgesprek ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #03/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.