My Weekly Diary #01/2021

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week viel het me niet mee om weer aan het werk te gaan, werd Mijn Project opgeleverd, en was het maar goed dat ik geen ruggegraat had en taartjes ben gaan halen. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Dit is mijn staat van zijn, deze dag … het valt niet mee!

Pfff… het valt niet mee, na 2 weken vrij te zijn geweest, weer vroeg eruit te gaan, en direct aan het werk. Dat vind ik toch ook wel het nadeel van thuiswerken hoor; je moet zoveel meer zelfdiscipline toepassen. Normaal gesproken ga je op de automatische piloot en word je onderweg naar kantoor, of door je collega’s wakker, nu moet je het allemaal zelf doen. Maar goed, genoeg geklaagd, ik zet mezelf achter de computer, zet mijn gezellige gezicht op tijdens een Webex van 10 tot 11:00 uur, en om 12:00 uur stipt sleep ik mezelf naar buiten voor een lunchpauzewandeling. Als lunch eet ik erwtensoep met tosti’s (dat is dan weer een voordeel van thuiswerken) waarna ik mezelf stukken beter voel. De middag vliegt voorbij.

Erwtensoep als lunch

’s Avonds ga ik lekker in bad, en ik kijk naar de kick-off van Big Brother op televisie.

Dinsdag

Na een heerlijke nachtrust word ik goed uitgeslapen wakker en ga ik enthousiast aan het werk. Ik rond een aantal klusjes af, doe een lunchpauzewandelingetje met Mr C, eet als lunch een luxe broodje van de traiteur, en ’s avonds is het weer tijd voor Zoomba. Na Zoomba eet ik een heerlijk versgemaakt soepje (waterkers dit keer) en ’s avonds ga ik op tijd naar bed, met de biografie van Albert II, voormalig Koning van Belgie.

Woensdag

Nadat ik Little Miss C van school heb gehaald spendeer ik de rest van de dag lekker in huis, rommelend, en er komt ook nog een vriendin over. Ik haak een paar toertjes aan mijn deken en net als ik aan het laatste bolletje begin, wordt er aangebeld en wordt de volgende lading wol bezorgd. Ik mag inmiddels wel concluderen dat ik me erg heb misrekend; hopelijk zijn deze 12 bollen wol toereikend.

Ik word keihard ingemaakt door de dames

Donderdag

Een gewone thuiswerkdag vandaag, zonder bijzonderheden. ’s Avonds doe ik weer een lesje Zoomba mee, en ik merk aan mijn beenspieren dat ik deze week al behoorlijk sportief bezig ben geweest. Een goed gevoel !

Après-Zoomba : prestatiedoel verdubbeld !

Vrijdag

En vandaag heb ik een uitje : ik mag naar kantoor ! Mijn Project waar ik de afgelopen tijd zo druk bezig mee ben geweest, wordt opgeleverd, en ik mag daarbij aanwezig zijn. Ik ben reuze benieuwd naar het resultaat, en gelukkig is het prachtig ! Er moet wel nog één klein aanpassinkje gedaan worden, en dat betekent dat ik binnenkort weer een dagje naar kantoor mag/moet, yessss!

Zwarte lijsten waarin A2 posters komen

Nu ik toch op kantoor ben, doe ik wat losse klusjes en lijst ik wat posters in met slogans, ingestuurd door collega’s uit binnen- en buitenland die onze etage op moeten gaan fleuren. Ik vind het heerlijk weer op kantoor te zijn; de energie die ik daarvan krijg, is ongelofelijk. Zo fijn.

Zaterdag

Een lui begin van de dag vandaag, ik ben niet vooruit te branden. En dat geldt niet alleen voor mij, er zal vast wat in huis gehangen hebben. Pffff, vreselijk.

Taartje op Bed voor Little Miss C

Waar ik van plan was lekker vroeg te gaan hardlopen, ga ik pas laat in de middag op pad. En dat komt eigenlijk omdat Litte Miss C zo’n trek had in een taartje en ik over geen ruggegraat beschikte. Na mijn fietsritje naar de Patisserie en een frisse neus voelde ik me een stuk levendiger en besloot ik alsnog die geplande 10k te gaan rennen. Waar een taartje niet goed voor kan zijn !

Als ik thuis kom van het hardlopen ben ik helemaal trots op mezelf en loop ik over van goede zin. Ik ga onder een heerlijk warme douche, bereid een lekker maaltje en de rest van de avond zit ik prima in mijn vel.

Zondag

En deze laatste dag van de week is een lekker keuveldagje. Ik blog wat, lees wat, haak wat, en maak eindelijk weer eens mijn make-up kwasten schoon. Het is een klusje van niks, maar toch schiet het er telkens bij in.

Komende week heb ik voor zover ik het nu in kan schatten, een vrij standaard week. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

4 gedachten over “My Weekly Diary #01/2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.