Terugblik doelen december 2020 + doelen januari 2021

Vanwege genoeg inspiratie voor andere onderwerpen (en weinig nieuwzen omtrent mijn doelen) deel ik vandaag een gecombineerde blogpost met daarin een terugblik op mijn doelen van de afgelopen maand, en een vooruitblik op mijn doelen voor deze maand.

Allereerst geef ik antwoord op de vraag of ik mijn twee doelen voor de maand december 2020 behaald heb :

  • Mijn doel om vooruit te werken voor Forever38.com, en zodoende mijn vrije dagen tussen Kerst en Oud&Nieuw volledig te kunnen benutten heb ik behaald. Ik had inspiratie genoeg, heb zelfs nog meer dan de vier beoogde posts geschreven, en daardoor heb ik zonder me druk te maken om mijn blog(-planning) heerlijk kunnen genieten van mijn verlof.
  • Het doel om uit te zoeken hoe ik mijn tanden witter kan maken kan ik helaas nog steeds niet afstrepen.

Dan mijn doelen voor de maand januari 2021

Weg met die gele tanden !

Helaas ben ik dus nog steeds niet echt verder gekomen met mijn doel om eens uit te zoeken hoe ik mijn tanden witter kan maken, rekening houdend met de facing van mijn linkervoortand. Ik heb contact gelegd met 1 organisatie maar toen ik hoorde dat zij behalve tanden bleken ook stoppen met roken behandelingen, acupunctuur en allerhande andere vage behandelingen aanboden, ben ik snel afgehaakt. Mijn tandarts heeft gemeld dat hij een goede kit zou hebben, maar het vooruitzicht om dat helemaal zelf te doen en zelf in de gaten te moeten houden of mijn tanden niet te wit worden, maakt me ook niet echt enthousiast. Kortom, ik ben nog geen stap verder gekomen.

Spaarpot kopen

Ik ben er in 2016 mee begonnen, en ook dit jaar wil ik weer € 1.378,- bij elkaar gaan sparen en daarvoor moet ik een spaarpot scoren die ik tussentijds niet open kan maken. Mocht je benieuwd zijn hoe ik dit leuke bedrag bij elkaar ga sparen, ik schreef er eerder een artikel over, dat je hier terug kunt vinden.

Had jij je doelen van de afgelopen periode behaald ? En wat wil jij deze eerste maand van 2021 graag nog doen ? Ik lees het graag. Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.