12.12.2020 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ diepzielduiken ♥ Repelsteeltje ♥ Zentis marzipan brot ♥ patat van Bolke de Beer ♥ surprise knutselen ♥ Heiloo ♥ dagjes kantoor ♥ Bolletje gemengde chocolade kruidnoten ♥ running therapy ♥ lieve onverwachte cadeautjes krijgen ♥ pizza date ♥ Liesbeth ♥ kaasfondue ♥ Pakjesavond ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ Dear Future Husband van Meghan Trainor op repeat ♥ reünie ♥ shoppen met Little Miss C ♥ mijn lieve volgers ♥ Kijkduin ♥ Laat Je Gaan ♥ functioneren zonder bril/contactlenzen ♥ Starbucks Holiday Blend ♥ bloemkoolsoep ♥ Team Sugar Dust ♥ het frisse winterweer dat in de lucht hangt ♥ pasta bolo di papa ♥ IADK ♥ beagle pups ♥ kaarslicht ♥ uurtje haken ♥ samen dingen doen ♥ kaarsjes ♥ citroentaart met rode wijn ♥ kaas ♥ warm bad ♥ 30minsBCHS ♥ wortelsoep

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments !
Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.