Heb ik mijn doelen van september 2020 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Deze maand had ik mezelf 1 doel gesteld en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doel voor de maand september 2020 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doel :

SUP-LES BOEKEN

Omdat mijn eerste kennismaking met het SUP-pen figuurlijk in het water was gevallen, was het tijd om een herkansingsles te boeken.

En dat heb ik in 2-voud gedaan; eerst een herkansing met Little Miss C, en daarna nog een les samen met een vriendin. En nu ik 2x een SUP-les gehad heb, en een paar uurtjes onder verschillende omstandigheden geSUP-t heb, heb ik denk ik ook een goede mening kunnen vormen over wat ik nou precies van het SUP-pen vind. En dat is, dat ik het een heerlijke, rustgevende bezigheid vind, maar dat ik het dan wel het liefst met een warmere temperatuur, en in een natuurgebied wil doen. Want op ruig water met een sterkere tijding zou ik toch liever windsurfen; ook voor een stuk adrenaline.

Heb ik mijn doel voor de maand september 2020 gehaald ?

Jawohl !

Óp naar de komende maand, waarin ik mezelf ook weer doelen stel, maar daarover volgende week woensdag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ? Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.