My Weekly Diary #39/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week draaide ik behoorlijk wat overuren op het werk, verwende ik mezelf met cadeautjes en comfort food, en ontdekte ik een heerlijke nieuwe serie op Netflix. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Als ik ’s ochtends naar mijn werk rijd, geniet ik van de prachtige doorkijkjes van de dauw die boven de weilanden hangt. Zo mooi; het liefst zou ik mijn auto aan de kant zetten en er even van genieten. Maar helaas, het werk roept!

Prachtig toch ?!

Mijn werkdag verloopt prima en na het werk eet ik vlug wat, en om 19.30 uur ga ik naar Zumba. Op maandagavond wordt deze les in de buitenlucht gehouden, en als het past in de agenda wil ik daar zeker heen. Buiten sporten vind ik toch het lekkerste van allemaal, en ik hoop dan ook dat we dit lang vol kunnen blijven houden qua weersomstandigheden.

Dinsdag

Hoe mooi het gistermorgen was, onderweg naar mijn werk, zo slecht is het vanochtend met dichte mist. Veiligheid boven alles, en ik doe dan ook iets langer over mijn rit naar kantoor. In de ochtend doe ik wat losse klusjes, en tref de laatste voorbereidingen voor het overleg dat ik van 13:30-16:30 uur moet notuleren. Als ik weer op mijn werkplek ben, zie ik in mijn inbox een aantal mailtjes die echt niet kunnen wachten, dus die handel ik gelijk af. Maar daarna geloof ik het wel, mijn hoofd zit vol van alle informatie van het overleg van daarstraks.

Wie schrijft, die blijft. Ik notuleer altijd met pen en papier

Na het werk ga ik via de Albert Heijn naar huis. Tijdens het boodschappen doen heb ik naast een mooie bolchrysant, en een flow bookazine ook de nodige lekkere dingen in mijn tas gestopt omdat ik wel vond dat ik ze verdiend had. De avond breng ik op de bank door waar ik al begin met het uitwerken van de notulen.

Zal de manier waarop je je winkelkar inricht iets zeggen over je persoonlijkheid ??

Woensdag

Dekbedovertek Apen van de Kwantum

Mijn part-time dag vandaag. In de ochtend loop ik eerst 10 km. hard, en daarna is het huishouden aan de beurt. Ik verschoon onder andere mijn bed met het nieuwe dekbedovertrek dat ik bij Kwantum kocht. Als ik het zo op mijn bed zie liggen, moet ik er best even aan wennen. Het dessin is erg druk, en ik ben er nog niet helemaal over uit of ik het niet té druk vind.

Op mijn part-time dag toch maar even aan het werk …

‘s Middags log ik toch even in op mijn werklaptop. Zeker nu mijn duo collegaatje op vakantie is, en ik ook nog die notulen uit moet werken, is de workload dermate dat ik me er rustiger onder voel als ik vandaag toch even in log om te kijken of alles wel onder controle is.

Memory met Little Miss C – kansloze missie om te winnen

Uiteraard maak ik ook wat tijd vrij voor mijn lieve dochter. We spelen een behoorlijk aantal potjes memory, die ik allemaal glansrijk verlies. ‘s Avonds ga ik verder met het uitwerken van de notulen.

De meeting was in het Nederlands, maar het verslag moet in het Engels

Donderdag

Pizza tonno

Ik ben al vroeg op kantoor, en merk dat de extra werk-uurtjes van dinsdagavond en gisteren er flink op in hebben gehakt. Het kost me moeite om energiek voor de dag te komen. ’s Middags is het tijd voor meeting nummer 2 die ik deze week moet notuleren. Van 13.30 tot 16.15 uur zit ik in overleg, en als ik van mijn werk weg rijd zit ik er echt even doorheen. Ik ben moe, en besluit vanavond qua werk even niets te doen. De avond breng ik met pizza, wijn en Netflix op de bank door. Dat heb ik wel verdiend !

Vrijdag

Notulen uitwerken, emails afhandelen, en de nieuwe scrum ruimtes inrichten, ik word lekker bezig gehouden op het werk vandaag.

Zie ze shinen, die mooie velgen !

Na het werk ga ik eerst bij de carwash langs. Het grote voordeel van het feit dat ik zo lang niet gegaan ben : het verschil zie je enorm. Zowel van binnen als van buiten. Ik zou echt vaker moeten gaan.

Ik maak het mezelf maar gezellig met een cappuccinootje, want stiekem vind ik de wasstraat eng. Ik ben altijd blij als ik eruit ben!

Zaterdag + zondag

Dit weekend is een rustig weekend, hoewel .. ik heb het behoorlijk druk met het bingen van De Twaalf, een geweldige serie op Netflix.

Twee schokkende moorden. Eén vrouw staat terecht. Twaalf burgers moeten de waarheid achterhalen en haar lot bepalen.

Komende week heb ik hopelijk wat tijd om de achterstanden die op mijn werk zijn blijven liggen, weg te werken en heb ik weer wat meer tijd voor mijn sociale leven. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #39/2020

    1. Wit is prachtig, alleen zo niet praktisch. Want ik vind : wit moet wel wit zijn, en elk smetje zie je erop (waar ik me dan weer aan stoor). Ik vrees dat ik dan dagelijk dat beddengoed aan het wassen ga, dus uit pure zelfbescherming koop ik maar geen wit. 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.