My Weekly Diary #38/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had ik wederom ruzie met een aankoop van de Action, genoot ik van de zalig hete temperaturen, en ging ik lekker BBQ-en. Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

Vandaag ga ik voor het werk eerst even langs de Action. Ik heb een missie : Little Miss C wil graag een rolkarretje in haar kamer, en die had ik vorige week gespot (toen ik nog niet wist dat ze die wilde hebben). Nou meende ik toen gelezen te hebben dat de Action om 08.00 uur open zou zijn, dus qua timing zou ik een bezoekje aan deze winkel voor het werk prima kunnen halen.

Wachten tot de Action open gaat …

Als eerste klant stap ik de winkel binnen, pluk de tray uit de schappen, reken af, en binnen no-time sta ik weer buiten en rijd ik door naar mijn werk, waar ik mooi op tijd aanwezig ben, en een prima dag heb.

Als ik vanuit mijn kantoorraam kijk, zie ik dat het heerlijk zonnig is, buiten, maar helaas krijg ik daar niets van mee omdat ik de hele dag achter mijn peecee geplakt zit. Daarom besluit ik ’s avonds spontaan naar Zumba te gaan. De les wordt buiten gegeven; en ik vind niks heerlijker als beweging in de buitenlucht. Alleen blijkt er tijdens het Zumba-en geen zuchtje wind te staan, en is het eigenlijk te warm om lekker te zijn.

Toevallige selfie toen ik tijdens de Zumba-les wat wilde pakken uit mijn tas (en ik ondanks de hitte toch nog kon lachen)

Dinsdag

Na een doorwaakte nacht, ik werd om de haverklap wakker en had telkens van die hazenslaapjes, word ik gebroken wakker. Ik sleep me uit bed, en ga naar kantoor, waar ik wederom goed bezig gehouden word.

Pas als ik einde werkdag in mijn auto stap, zie ik (en voel ik) hoe warm het vandaag is. Ik heb er wederom niets van mee gekregen, op kantoor. De avond breng ik zalig relaxed door, met scampi en rosé.

Woensdag

Vol enthousiasme begin ik aan het in elkaar zetten van de roltrolley van Little Miss C, maar mennn wat een vreselijke klus is dat ! Ik moet schroeven in de planken draaien, maar er zit geen gaatje in, dus Hoe Dan ? Grmbl. Na het debacle van de ladder van vorige week, is ook dit weer een Action-aankoop in de categorie “net niet”. Volgende keer koop ik gewoon kant-en-klare dingen hoor. Nu los ik het probleem maar op door tesa plakstrips te gebruiken, maar de roltrolley is en blijft gammel.

Voor de verandering eens te veel schroeven …

’s Middags komt een vriendin van Little Miss C langs, en de meiden willen graag dat ik een potje Rummikub mee spel. Leuk; ik ben daar altijd wel voor te porren !

Ik werd keihard ingemaakt door de dames …

Donderdag

Mijn ontbijtje, bestaande uit frambozen en magere yoghurt (niet andersom …) is een prima voedingsbodem voor vandaag

Een standaard dag vandaag : rennen en vliegen tegen de klok, de hele dag op kantoor, en de avond gevuld met huiswerk van Little Miss C, en huishouden. Tja, die dagen zijn er ook.

Vrijdag

TGIF; ik ben zo toe aan weekend ! Even lekker een beetje uitslapen, en de tijd aan mijn zijde hebben. Maar eerst nog een werkdag op kantoor; en die verloopt eigenlijk prima. Ik heb allerlei losse klusjes die ik af kan tikken, alles zit mee, iedereen werkt mee, heerlijk werken zo, en de tijd vliegt voorbij !

Photobomb, in de vorm van Little Miss C’s voet

De avond spendeer ik lekker op de bank. Met de finale van The Voice Senior.

Zaterdag

Nadat ik Little Miss C afgezet heb bij haar karate-school, ga ik een rondje hardlopen in het bos. Het is heerlijk; ik geniet van het geluid van de krakende eikels en takjes onder mijn schoenen, en snuif de frisse herfstlucht extra goed op. Een heerlijk begin van de dag !

’s Middags vertrekken we naar de golfbaan voor een BBQ. We hebben geluk met het mooie weer, en kunnen tot laat lekker buiten zitten. Voor de gezelligheid is de BFF van Little Miss C mee; en de dames vermaken zich prima.

Zondag

Vandaag is as-usual een rustig dagje, met uitslapen, lezen, Netflixen, en bloggen.

Komende week heb ik 2 vergaderingen op mijn werk waar ik een beetje tegenop zie, en wil ik echt weer wat gezonder gaan eten (nou ja, met name minder gaan schranzen). Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

4 gedachten over “My Weekly Diary #38/2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.