My Weekly Diary #36/2020

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn leven en geef ik een inkijkje in mijn week door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week had ik werktechnisch gezien wat frustraties, kocht ik 3 budget-toppers, en ging ik voor een herkansings-kennismakingsles SUP-pen.
Dit en meer lees je in My Weekly Diary.

Maandag

En we maken ons weer op voor een thuiswerkdag vandaag. Pff, ik begin er wel een beetje klaar mee te raken hoor. Zeker omdat er wat zaken niet helemaal lekker lopen, en ik dat stuk frustratie niet kwijt kan. Normaal gesproken zou ik even lekker stoom afgeblazen hebben met een collega, maar ja, dat kan nu niet natuurlijk. Ik denk dat ik het sociale aspect het meeste mis, maar dat geldt voor deze hele corona-tijd. Ik ben er achter gekomen dat ik echt gelukkiger word van mensen om me heen …

De ochtend verloopt verre van vlekkeloos en als afleiding vlieg ik tussen de middag op de fiets naar de Zeeman omdat ik hun limited edition Lucht. eau de parfum wil scoren, en ik heb geluk : van beide varianten is nog een fles beschikbaar. Voor de rest is het gewoon geen goede werkdag, en ik ben blij dat ik ’s avonds heerlijk uitgebreid bij kan kletsen en lachen met een vriendin.

Een review van beide geuren volgt binnenkort !

Wat dan wel weer een voordeel van thuiswerken is, is dat je ondertussen wat kleine klusjes in het huishouden kunt doen. Zo heb ik vandaag overdag de wasmachine en droger laten draaien, om ’s avonds mijn nieuwe dekbedovertrek op het bed te kunnen doen. Ik wil al heel lang een dekbedovertrek van Essenza, maar gezien het prijskaartje dat daaraan vast hangt (140 euro), wil ik eerst zeker weten of ik niet heel snel uitgekeken ben op zo’n druk design. Daarom kocht ik een gelijkend soort dekbedovertrek bij de Kwantum (39 euro) die me qua look en feel absoluut niet tegenvalt !

Dekbedovertrek Inez van de Kwantum

Dinsdag

Vandaag is de eerste schooldag van het laatste basisschooljaar van Little Miss C. Normaal gesproken staat deze eerste dag garant voor tal van feestelijkheden, maar nu dus niet. De enige uitzondering ten opzichte van het “nieuwe normaal” is dat we haar vandaag tot op het schoolplein mogen brengen. Gelukkig voor Little Miss C is haar juffrouw jarig vandaag, dus zij start de dag met een klein feestje !

Time flies …

Nadat we Little Miss C op school afgezet hebben en ik weer thuis ben, log ik in en oh joy, mijn werkdag start waar ik gisteren geëindigd ben. De negatieve flow loopt dus helaas door. Ik worstel me door de dag heen, en na het schrijven van een overdracht voor mijn collega kan ik niet wachten om uit te loggen en vertrek ik op de fiets naar Zumba. De les vindt in de buitenlucht plaats; heerlijk, die frisse lucht. Na een uurtje lekker getranspireerd te hebben voelt mijn hoofd een stuk lichter aan.

Woensdag

Mijn part-time dag begint rustig met een paar koppen koffie, en voor ik het weet is het al tijd om Little Miss C van school te gaan halen. We rijden direct door naar de stad, shoppen wat, doen boodschappen, en na de karateles eten we spareribs en kip drumsticks voor de televisie. Een heerlijke chille dag was het vandaag.

Tuna melt, de Viva, en het gezelschap van mijn lieve Dochter; een heerlijke lunch date

Donderdag

Vandaag was niet mijn dag, ik zat niet lekker in mijn vel, was snel geïrriteerd, voelde me verdrietig ook, en was er met mijn gedachten niet bij. Wel was het fijn om even face-to-face contact met mijn duojob collegaatje gehad te hebben, al was het via Webex. Na mijn werkdag ga ik lekker 10 kilometer rennen, en de avond spendeer ik op de bank met pizza en Netflix.

Slakkentempo …maar goed, de 10 km is wel in the pocket

Vrijdag

Na de mineur van de afgelopen dagen zit ik gelukkig weer goed in mijn vel. Ik merk het direct al bij het opstaan, ik heb er zin in, vandaag ! Ik breng Little Miss C op tijd naar school, en log daarna in voor het werk. ’s Ochtends heb ik een spoedje, en de rest van de dag werk ik wat losse eindjes weg, en rond ik wat klusjes af. Een heerlijke werkdag !

Je hoeft niet jarig te zijn om taart te eten !

’s Avonds eten we zelfgemaakte (door mij) tomatensoep met balletjes. En Little Miss C eet taart; zij heeft wat te vieren !

Zaterdag

Het is nu twee weken geleden dat mijn hand op een oester terecht kwam, en de hechtpleisters zijn inmiddels verwijderd. Ik doe weer alles met mijn hand, en de snede heelt mooi (al denk ik wel dat ik een blijvende herinnering aan mijn val over zal houden). En dat ga ik vieren met een SUP-lesje vandaag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik behoorlijk zenuwachtig ben; het zal me toch niet weer gaan gebeuren, dat ik ongelukkig val ?, maar als ik eenmaal op dat board sta ben ik al vrij snel vrij zeker van mijn zaak. Er staat best een aardig windje, en het is flink peddelen om vooruit te komen, maar het lukt ! En als Little Miss C en ik al peddelend op kwallenjacht gaan, en de grootste lol hebben, weet ik : dit ga ik echt vaker doen !

Zondag

De ochtend staat in het teken van sporten en ’s middags spenderen we de nodige tijd aan het Franse huiswerk van Little Miss C. Morgen heeft ze al de eerste toets; we zitten al lekker in het stramien.

Parlez-vous Français ?

’s Avonds halen we eten bij de Frituur, kijk ik wat afleveringen van mijn nieuwste Netflix-serie, en dan is het alweer gedaan met het weekend.

Niet zo leuk als Selling Sunset

Komende week heb ik twee leuke afspraken buiten de deur staan. Ik vertel je er volgende week alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.