Mijn doelen voor de maand september 2020

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen, maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

SUP-les boeken

Hoewel mijn eerste kennismaking met het SUP-pen niet zo lang geduurd heeft (mocht je gemist hebben waarom, klik dan hier om het terug te lezen), smaakte het absoluut naar meer. En ondanks het feit dat mijn hand alweer geheeld is, ben ik er nog steeds niet aan toe gekomen om een nieuwe SUP-les te boeken. En om te voorkomen dat dit dan weer zo’n dingetje wordt dat tussen de wal het het schip belandt, noteer ik ‘m hier : het is tijd om een nieuwe SUP-les te boeken.

Wat wil jij deze maand nog graag doen ? Liefs, vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.