Heb ik mijn doelen van augustus 2020 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Deze maand had ik mezelf 1 doel gesteld en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doel voor de maand augustus 2020 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doel :

Meer lezen

Nu de Bib weer open is, wilde ik weer wat meer gaan lezen. Even mijn gedachten op een ander spoor zetten en mezelf een uurtje of wat verliezen in een andere wereld.

Dit punt is absoluut gelukt ! Ik ben de afgelopen maand 2x naar de Bib geweest, en heb naast een aantal boeken ook een aantal magazines gelezen. As we speak ben ik net weer naar de Bib geweest, om een nieuwe stapel boeken te halen.

Heb ik mijn doelen voor augustus 2020 gehaald ?

Yessss !

Óp naar de komende maand, waarin ik mezelf ook weer doelen stel, maar daarover volgende week vrijdag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ? Liefs, Vera

Een gedachte over “Heb ik mijn doelen van augustus 2020 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.