Mijn doelen voor de maand augustus 2020

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen, maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

Meer lezen

De laatste maanden heb ik erg weinig gelezen. Nu de Bib weer open is, heb ik de mogelijkheid een paar heerlijke boeken te gaan halen om mijn gedachten even op een ander spoor te zetten. En ook wil ik wat meer tijdschriften gaan lezen, dat vond ik ook altijd erg leuk. Ik verheug me er nu al op !

Wat wil jij deze maand nog graag doen ? Liefs, vera

Een gedachte over “Mijn doelen voor de maand augustus 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.