Heb ik mijn doelen van juli 2020 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Deze maand had ik mezelf 2 doelen gesteld en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor de maand juli 2020 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doelen :

zelf jam maken

Een van de dingen die al jaaaren op mijn To-Do-lijstje stond, was het maken van jam. Niet dat ik nou zo dol ben op jam, maar het leek me gewoon eens leuk om te doen.

En deze maand heb ik daadwerkelijk zelf jam gemaakt; ik schreef er hier al een blog over : https://forever38dotcom.wordpress.com/2020/07/22/diy-zelf-jam-maken/

Minder alcohol drinken

Ik dronk de laatste maanden niet alleen regelmatiger, maar dat ene glaasje was inmiddels ook vervangen door standaard twee, en tevens was de hoeveelheid wijn in de glazen meer geworden. Kortom, ik dronk veel te veel.

Om te beginnen heb ik de afgelopen maand een periode van 21 dagen ingelast waarin ik geen druppel alcohol gedronken heb. Simpelweg om uit de gewoonte van dat dagelijkse drinken te komen. En daarna heb ik weinig gelegenheden gehad waarbij ik a. zin had in alcohol, en b. in de verleiding kwam. Dus ja, het is me zeker gelukt om deze maand minder alcohol te drinken !

HEB IK MIJN DOELEN VOOR DE MAAND juli 2020 GEHAALD ?

Yessss !

Óp naar de komende maand, waarin ik mezelf ook weer doelen stel, maar daarover vrijdag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ? Liefs, Vera

2 gedachten over “Heb ik mijn doelen van juli 2020 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

  1. Yes, ik begon met eventjes niet snoepen. Dat werd een week, toen 2 weken en uiteindelijk een maand. Heel blij mee dat dat lukte. En ondanks dat ik nu weer mag snoepen, heb ik er nu veel minder behoefte aan. Benieuwd naar je volgende doel(en)! Want wat is het fijn om jezelf een beetje uit te dagen, hè?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.