Mijn doelen voor de maand juli 2020

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

zelf jam maken

Een van de dingen die al jaaaren op mijn To-Do-lijstje staat, is het maken van jam. Niet dat ik nou zo dol ben op jam, maar het lijkt me gewoon eens leuk om te doen. En deze maand moet het er maar eens van komen !

Minder alcohol drinken

Ik drink de laatste maanden niet alleen regelmatiger, maar dat ene glaasje is inmiddels ook vervangen door standaard twee, en tevens is de hoeveelheid wijn in de glazen meer geworden. Kortom, ik drink veel te veel. En nu ik steeds vaker wat duffer wakker word, is het tijd geworden om te minderen. Om weer meer te gaan genieten van alcohol als genotmiddel, en niet te drinken uit gewoonte.

Wat wil jij deze maand nog graag doen ? Liefs, Vera

Een gedachte over “Mijn doelen voor de maand juli 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.