Netflix

Mijn oude gewoonte van veel te lang en veel te veel Netflixen is weer ongemerkt in mijn leven geslopen. De afgelopen tijd heb ik weer veeel te weinig geslapen omdat ik per se nog één afleveringetje wilde kijken. En die ruimte was er ook, met een baan in de afbouwfase en een privé leven dat op z’n gat lag. Maar nu ik keihard aan de bak moet in mijn nieuwe job en het gewone leven weer zijn intrede doet ga ik ermee stoppen. Maar niet voordat ik laat weten welke pareltjes ik de afgelopen tijd gezien heb !

Selling Sunset

De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

Wat een huizen. Wat een interieurs. Wat een geld. Wat een prachtige vrouwen. Wat een knappe mannen. Wat een drama. Wat een heerlijk wegkijkende serie. En dat allemaal is ook nog reality, niks is gecast. Wat een heerlijkheid dat seizoen drie al uitkomt op 07.08.2020 !

Sweet magnolias

Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.

Wijze levenslessen, rake zinnen als “soms kan de toekomst uit een onverwachte hoek komen”, “verrassingen herinneren ons eraan dat we geen controle hebben”, “vriendschap is iets dat twee kanten op gaat”, “dat zijn je zenuwen die praten; je moet naar je hart luisteren”, “denk er niet over na. volg je gevoel, waar dat ook toe leidt”, of “soms zegt je hart je waar je heen moet als je zoekt“. En een cliffhanger van heb ik jou daar. Ik vind het zo jammer dat nog niet bekend is óf en wanneer er een volgend seizoen komt.

(Pandemic) explained

In deze onderrichtende Vox-serie komen vele onderwerpen aan bod, zoals de opkomst van cryptovaluta, waarom diëten gedoemd zijn te mislukken en de wilde wereld van K-pop.

Met name de aflevering “The Next Pandemic”, waarin experts (waaronder Bill Gates) de geschiedenis van pandemieën, hoe ze zich verspreiden, en wat kan worden gedaan om ze te bestrijden, bespreken, vond ik in het kader van de tijden van corona erg interessant.

JEFFREY EPSTEIN : Filthy rich

Deze dokserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.

Pfff … woorden schieten te kort. Dus ik houd het maar bij één woord : heftig.

Love is blind

In Love is Blind bevinden mannen en vrouwen zich in aparte ruimtes en leren ze elkaar kennen door met elkaar te praten, zonder elkaar te kunnen zien. Als ze elkaar leuk vinden en de ander willen ontmoeten, moeten ze elkaar ten huwelijk vragen. Het koppel ontmoet elkaar vervolgens voor het eerst en gaat daarna op huwelijksreis, nog vóór het huwelijk plaats vindt. En tja, dan is het de vraag : is liefde daadwerkelijk blind, en vindt dat huwelijk überhaupt nog plaats ?

Ik heb de afleveringen in één ruk gebincht, en heb gesmuld van dit dating reality experiment. Ik kan niet wachten op het tweede seizoen !

Gaan er bij jou ook zoveel uurtjes verloren in Netflix kijken ? Liefs, Vera

Een gedachte over “Netflix

  1. Ik kijk echt amper tv en ook heel zelden Netflix. De enige manier om mij lange tijd op de bank te houden is door mij een boek te laten lezen en zeker niet door mij tv te laten kijken. Na een uur sta ik op en moet ik iets doen.. Heb ik met lezen niet. Dus geen enkele film of docu die je vermeldt, zegt mij iets 😁

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.