05.05.2020 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. Op deze Dolle Dinsdag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ mijn groene geluksjurkje ♥ mijn nieuwe baan ♥ Love Is Blind marathonnetje ♥ “wishing, waiting and wanting don’t get us anywhere. action, acceptance and awareness help us push forward” ♥ little Miss C’s slaapfeestje ♥ MEN ♥ babbelen ♥ leuke collega’s ♥ oranje tompoucen ♥ mijn lieve schoonzoon ♥ eendjes op de Hei ♥ bolognese chips ♥ warm schuimbad ♥ pico’s met aioli ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ pijnvrij hardlopen ♥ vlees van de Boretti BBQ ♥ zonnig weer ♥ geurkaarsen ♥ lichte versoepelingen van de coronamaatregelen ♥ creatief bezig zijn ♥ functioneren zonder bril /contactlenzen ♥ legpuzzelen ♥ de realiteit erkennen ♥ emoji’s ♥ Ola Napolitana ♥ prachtig boeket bloemen cadeau krijgen ♥ running therapy ♥ volgers van mijn blog ♥ handletteren ♥ zuurstof ♥ het bos ♥ fluitende vogeltjes ♥ structuur ♥ mijn dochter ♥ loslaten ♥ beschuitjes met roomboter en vlokken ♥ Despicable Me

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments !
Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.