Mijn doelen voor de maand mei 2020

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

minder coronamoe

Naarmate die COVID19 corona-crisis langer duurt, en de dagen steeds meer op elkaar gaan lijken, merk ik dat ik steeds luier word. Ik kom later mijn bed uit, lig met gemak uren op de bank, en ben niet vooruit te branden. Wat maakt het immers uit of ik iets vandaag doe; morgen kan het ook nog, en met die legpuzzels/uitgestelde klusjes/Netflix-marathonnetjes en corona-challenges ben ik inmiddels ook meer dan klaar. Sowieso ben ik met die hele COVID19 corona-crisis meer dan klaar, ik vind het nu wel lang genoeg geduurd hebben. Maar dit moet anders, ik wil weer meer zin in dingen hebben, en het hele gebeuren wat meer naast me neer leggen.

SPULLEN VERKOPEN OP EEN ROMMELMARKT (=DOORGESCHOVEN DOEL)

Nadat ik mijn doel van februari 2020 behaald heb (het wegdoen van 366 items uit mijn huis), zit ik met een stapel spullen waar ik niks meer mee kan. Een deel heb ik al weggegooid, een ander deel weggegeven of geschonken, maar er zijn nog behoorlijk wat mooie spullen over, die ik wil gaan verkopen. En dat wil ik gaan doen op een rommelmarkt bij mij in de buurt. Ik had een kraam geboekt voor 15.03.2020 maar helaas kon de rommelmarkt vanwege de COVID19 corona-crisis niet doorgaan. Totdat de crisis bezworen is, blijft dit punt op mijn doelenlijst staan.

Wat wil jij deze maand nog graag doen ? Liefs, Vera

2 gedachten over “Mijn doelen voor de maand mei 2020

  1. Ik snap je doelen helemaal! Coronamoe ben ik ook al.. énorm zelfs. Ik probeer wel zoveel mogelijk buiten te wandelen, hardlopen of te skeeleren. Dit helpt mij er wel door heen net als de warme van het zonnetje, die er af en toe door heen komt. Succes ermee, het komt vast goed! 🥰

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.