Mijn random favorieten van het moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik wat random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Hier komen ze (in willekeurige volgorde).

negroni

Ik dronk ‘m voor het eerst in Milano, de stad van Campari, en sindsdien is het toch wel mijn favoriete aperitivo hoor, de Negroni, bestaande uit gelijke delen gin, vermouth en Campari. Ik zeg : Salute !

senz° automatic stormparaplu

In ons klimaat kun je simpelweg niet zonder paraplu, en ik heb dan ook standaard een opvouwbaar exemplaar in mijn tas zitten. Sinds een tijd is dat de senz° automatic stormparaplu, die niet alleen windbestendig is, en dus niet omklapt in de wind, maar ook makkelijk hanteerbaar is. Hij opent en sluit met één druk op de knop; super handig. Net voor dat je ergens binnen stapt klap je ‘m in, en zo blijf je tot het laatste moment nog droog. In ben in het bezit van de Senz° Automatic – Pure Black Reflective variant waarvan de randen van de kap gemaakt zijn van een licht-reflecterende stof.  Zo ben ik tijdens donkere dagen ook nog een beetje beter zichtbaar.

sneaker Basic Z

Ik zag ze liggen en vond ze gelijk helemaal leuk, mijn nieuwe sneakers van Zeeman textielSupers. Als je vlug kijkt hebben ze op het eerste gezicht wel wat weg van de Adidas SuperStar, de sneakers die ik hiervoor had, en die echt aan vervanging toe waren …
Behalve dat deze Basic Z sneakers er leuk uitzien, zitten ze ook nog eens heerlijk, en hebben ze een prijskaartje waar ik helemaal blij van word : voor maar EUR 12.99 nam ik ze mee !

Oreo double

Het lekkerste aan de Oreo koekjes vind ik de vulling, dus je kunt je voorstellen dat deze nieuwe variant met dubbele hoeveelheid vulling direct mijn favoriet is geworden !

StukTV

Het is Little Miss C die mij in aanraking heeft gebracht met StukTV, die spraakmakende, bizarre, humoristische en uitdagende content maakt. Naast de opdrachten die de kijkers bepalen is mijn favoriete content De Drop (Giel & Thomas moeten ALLEEN op de engste plekken de hele nacht verblijven. Wie het wordt, bepaalt het lot!), maar ook Het Jachtseizoen (Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?) blijft leuk.

En dit waren mijn random favorieten van dit moment. Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

Liefs, Vera

Een gedachte over “Mijn random favorieten van het moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.