Mijn random favorieten van het moment

De titel zegt het al, vandaag ga ik 5 random favorieten met jullie delen. Het gaat hier om dingen waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel fijn vind. Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om de favoriete producten van andere bloggers te zien, zodat ik zelf misschien ook wat nieuwe items ontdek. Dus, ben je benieuwd naar mijn vijf random favorieten van het moment? Lees dan snel verder!

henk Dissel

Normaal gesproken ben ik niet zo van de Nederlandstalige feestmuziek, maar voor Henk Dissel maak ik graag een uitzondering. Wat een heerlijke melodieën hebben zijn liedjes, ik word er spontaan vrolijk van, en krijg bijna (met de nadruk op bijna !) zin om naar een optreden van hem in zo’n feesttent te gaan …

Fat bastard chardonnay

Ik was al fan van de Fat Bastard Merlot, maar sinds ik de laatste tijd wat vaker witte wijn drink, verdwijnt er ook regelmatig een fles Fat Bastard Chardonnay in mijn winkelwagen. Deze wijn heb ik dit jaar ook als basis gebruikt voor de kaasfondue die ik traditiegetrouw alleen in de maand december maak.

Handschoenen van Piumelli milano

Zodra de temperaturen dalen, heb ik binnen no time last van dode vingers, een kwaaltje waar ik de afgelopen jaren steeds meer last van heb gekregen. Handschoenen zijn voor mij dus eigenlijk niet meer dan een bittere noodzaak. Toen ik in Milaan was, had ik dan ook een missie : een paar mooie lederen handschoenen, uit zo’n typisch Italiaans handschoenenwinkeltje. Ik vond zo’n winkeltje met de naam Piumelli in de Galleria Vittorio Emanuele en na het passen van een aantal exemplaren viel ik voor een paar zwart lederen handschoenen, zijdezacht van buiten, en van binnen gevoerd met antraciet konijnenbont. Mijn nieuwe favoriete necessity in deze koudere periode.

flat white

Ik ben een absolute koffieleut, ik drink het dagelijks, en van een goede kop kan ik enorm genieten. Van een espresso, tot een haver cappuccino, koffie verkeerd of latte macchiato, ik ben er altijd voor te porren; zelfs vlak voor het slapen gaan.
Sinds kort heb ik een nieuwe favoriet aan mijn lijstje toegevoegd, en wel de flat white. Een flat white is een espresso met melk en schuim, en wat ik zo lekker vind is dat de espresso veel meer tot zijn recht komt dan bij een cappuccino of latte. Doe mij nog maar een bakkie hoor !

Finse piste

Hardlopen doe ik het liefste buiten. Het maakt me niet uit hoe koud het is, en of het regent of niet, ik trek mijn schoenen en gepaste kleding aan, en vertrek. Maar in de donkere wintermaanden vind ik het nogal een dingetje om ’s avonds na het werk buiten te gaan hardlopen. Ik voel me niet veilig in de rustige, natuurlijke omgeving waar ik woon, en waar ik vroeger dan noodgedwongen binnen op de loopband ging, of in woonwijken liep, ben ik nu standaard te vinden op de Finse Piste.

Een Finse Piste is een speciaal loopparcours voor joggers van 1.000 m. lang. Om het loopcomfort te verbeteren bestaat de bovenlaag uit een verende laag die blessures voorkomt : de gewrichten worden aanzienlijk minder belast. De piste is rondom verlicht, en vrij toegankelijk tot 23 uur. En hoewel het hardlopen monotoon is, ik ren 11x hetzelfde rondje, ben ik superblij in de donkere wintermaanden hier gebruik van te kunnen maken.

En dit waren mijn random favorieten van dit moment. Heb jij onlangs nog nieuwe favoriete items ontdekt ? Laat het achter bij de comments ! Ik ben super benieuwd naar jullie toppers !

Liefs, Vera

Een gedachte over “Mijn random favorieten van het moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.