Heb ik mijn doelen van januari 2020 gehaald ? Of heb ik gefaald ?

Aan het begin van elke maand plaats ik een artikel met mijn doelen voor de komende tijd. Ik denk dat het niet alleen belangrijk is om doelen te stellen, maar ook om aan het eind van de maand te kijken of ik mijn doelen behaald heb. Deze maand had ik mezelf 2 doelen gesteld en vandaag geef ik dan ook antwoord op de vraag : heb ik mijn doelen voor de maand januari 2020 gehaald, of heb ik gefaald ? Ik blik even terug op mijn doelen :

BLOGPLANNING

Het afgelopen jaar heeft er een merkbare verschuiving in mijn privé en zakelijk leven plaats gevonden met nieuwe hobby’s en veranderingen die ook zo hun tijd en aandacht vragen, en daarom wilde ik de planning die ik sinds het oprichten van Forever38.com hanteer, eens nader bekijken. Wilde ik deze blijven hanteren ? Of toch wat wijzigingen aanbrengen ?

Als je vaste lezer van mijn blog bent, dan weet je dat ik inmiddels mijn nieuwe blogplanning bepaald heb. Mocht je de betreffende post echter gemist hebben, of ‘m nog een keer na willen lezen, dan kun je ‘m hier terugvinden.

spaarpot

Net als vorig jaren wilde ik de 52 weken Spaar Challenge weer aangaan (als je benieuwd bent wat dat precies inhoudt : hier vind je meer informatie), en hier had ik een spaarpot voor nodig.

Een spaarpot die ik tussentijds niet open kan maken is gekocht, en de eerste stortingen zijn inmiddels ook gedaan !

HEB IK MIJN DOELEN VOOR DE MAAND januari 2020 GEHAALD ?

Ja, allebei !

Óp naar de komende maand, waarin ik mezelf ook weer doelen stel, maar daarover volgende week woensdag meer !

Had jij jezelf deze maand ook doelen gesteld ? En heb jij ze gehaald ? Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.