10.10.2019 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. Op deze mooie donderdag deel ik de dingen waar ik de afgelopen maand gelukkig van werd :

♥ lekker warm schuimbad ♥ Hide in Your Shell ♥ meidenweekend ♥ dagje Efteling ♥ rommelmarkten met Little Miss C ♥ pas-op-de-plaats-dag ♥ D.Detox ♥ met de fiets naar school ♥ nachtgolf ♥ Damloop by Night ♥ harde reset ♥ Finse Baan ♥ stamppot boerenkool met spekjes en gehaktballen ♥ reacties op mijn blogberichten ♥ functioneren zonder bril of contactlenzen ♥ #Adventswap 2019 ♥ tapasavondje ♥ hardlopen zonder pijn ♥ MEN ♥ Singelloop Breda ♥ loslaten ♥ mijn nieuwe Brooks Adrenaline GTS 19 ♥ mijn nieuwe Fred de la Bretonière planner ♥ klas volgen ♥ shoppen met mijn tienerdochter ♥ losse eindjes wegwerken ♥ afleiding ♥ wit kaiserbroodje preparé met ajuin ♥ mijn werk ♥ uurtje zwemmen ♥ regenboog ♥ Mangiare ♥ family time ♥ Bonnie en Clyde acties ♥ leuke collega’s ♥ dat ik 4 jaar 6 maanden en 2 weken geleden gestopt ben met roken (en ruim 31.500 sigaretten niet gerookt heb) ♥ zelfgemaakte pompoensoep ♥ volgers van mijn blog

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ? Ik lees het graag in de comments !
Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.